ET SÆRT NATURFÆNOMEN

LONDON CALLING

Jeg skal snart til London. Jeg glæder mig og skal først og fremmest nyde at sove længe, catche up med min fineste, bedste ven og forhåbentlig mærke en indre ro brede sig, så jeg er ‘kampklar’, når jeg kommer hjem til min lille familie igen.

Sidste gang jeg var i London, fik jeg hevet min søde ven med på Tate og set Damien Hirst. Egentlig skulle vi også have drukket kaffe fra cafeen på toppen med den vilde udsigt, men de var desværre lukket, da vi kom, så vi ‘nøjedes’ med at være kulturelle…men denne gang er jeg lidt på bar bund med oplagte udstillinger/ting at se. Har i nogle gode forslag? Alle de klassiske turist-spots er efterhånden besøgt og oplevet…

11 kommentarer

 • God tur til London 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig god tur! 🙂 Det er alt for længe siden jeg har været i London.
  Jeg tror det er vigtigt at huske som mor at tage sådan nogle stunder. Som et del-svar på dit foregående indlæg, så tror jeg netop det er vigtigt at huske at tage en stund, hvor man kun er sig selv, især når man er gledet for meget i baggrunden.
  Men hele opskriften har jeg desværre ikke, men sig til hvis du finder den, jeg kunne også godt bruge den 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, jeg tror – og håber, du har ret. Jeg synes i hvert fald, jeg kan mærke, det er sundt. Både for en selv og for parforholdet, at man en gang imellem giver plads til hver sit og lidt ‘alenetid’. Også selvom det at have børn, helst er noget, man er fælles om, og også selvom, det ofte er ‘nemmere’ at være to. Men med det sagt, har alle parter, også min lille Pave, godt af, at vi hver især lader lidt op. Heldigvis ved jeg, hun elsker at være sammen med sin far! :o)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg er fuldstændig enig. Og så giver det endnu mere ro i sjælen at vide, at de 2 hygger sig i hinandens selskab og har en særlig stund 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rie Jensen

  Hej. Superfuture.com har de bedste by guides til få penge som download. Synes os enhver mor fortjener lidt selvforkælelse, er selv lige blevet mor og glæder mig over din blog, inspiration, tanker og lækre konkurrencer, så alt ikke går op i amning og babysnak. Kan sende dig London guiden på pdf hvis du sku have lyst og det ikke er for sent ;), hvis ja send mig en mail. mvh en mor def elsker London og shopping 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak, hvor er du sød. Det lyder da spændende! Jeg sender dig en mail, dem kendte jeg slet ikke!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rie Teglberg Jensen

  Har sendt din en mail nu med pdf guide 😉 go tur

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Hej Louise
  Jeg er netop vendt hjem fra en fantastisk uge i London på besøg hos min bedste søster.
  Vi så blandt andet Tim Walker-udstilling på Somerset House, så hvis du er til hans finurlige billeder og langt-ude-props, så kan det klart anbefales.
  Vi var også på Saatchi Gallery og se Chanel lille sorte jakke fortolket af alle lige fra Kanye West til Vladimir Restoin-Roitfeld, meget sjovt.

  Højdepunktet var sunday roast på The Princess of Shoreditch. Mums! Husk at bestille bord, der var helt fyldt, da vi kom i søndags.

  Rigtig god tur til yndlingsbyen..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ihh, mange tak for gode indput – det hele lyder fedt, det vil jeg klart prøve at få presset ind! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

ET SÆRT NATURFÆNOMEN