2 YEARS AGO

MY FIRST SHOES

Jeg viste jer for noget tid siden mit første par sko. Som i aller første. Fordi min mor havde gemt dem, og da Paven rodede i min gamle slagbænk, lå de dér sammen med en masse søde bøger. Nu fandt jeg så de her billeder på computeren af Pavens første sko, som jeg egentlig aldrig tror, jeg fik vist? Haha….hvor sjovt er det lige, at de også var fra Bundgaard og også var blå og hvide 😀

Pavens er dog væsentligt mindre slidt end mine som det ses, eftersom hun først begyndte at gå meget sent…..Nu drøner hun dog rundt og er for længst milevidt forbi str 19….

2 kommentarer

 • Kristine

  Jeg havde de samme som dig, blot i rød-hvid udgave 🙂

  I øvrigt, din blog ser lidt mystisk ud, når man læser via Iphone. Den fylder kun ca 1/5 af topbaren i i bredden. Søgefeltet står oveni headeren, og dropdown overskrifterne står lige under hinanden i stedet for ved siden af hinanden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hi, ej hvor sjovt 😉

   Ja, jeg er klar over det. Jeg er ved at få det fikset! Men tak.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

2 YEARS AGO