WE´RE IN COVER KIDS

MY UNIFORM

Nogen gange bliver man bare nødt til at erkende, at hvis I skal have noget, der bare tilnærmelsesvis minder om et Dagens, må man bruge dét, man har. Ovenviste sæt har mere eller mindre været min egnsdragt den sidste måned, alligevel har I ikke set det. Jeg glemmer konstant at få taget billeder for tiden. I fredags var jeg sammen med en veninde, der nåede at knipse disse inden vi pludselig befandt os på vinbar med snuden begravet i en fyrig, aggressiv og intens spanier…(vin that is!).

Og skønt det er alment kendt, på højde med Grundloven, 3-tabellen og andre universelle fakta, at ingen tager sig godt ud fotograferet nedefra, så begraver jeg lige min forfængelighed en stund. Da det nu engang ER det tøj, jeg har været iført on/off de sidste 4 uger….

sweat: Kenzo/ jeans: Current Elliot/ sko: Zara

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

WE´RE IN COVER KIDS