BOTANISK VANDALISME

OM AT GÅ I SMÅ SKO

På vores visit hos bedsteforældrene er Paven blevet beriget med et par smukke vinterstøvler. Kakaobrune andefødder med blødt for og smukke stikninger. De små fusser kan nu gå vinteren trygt i møde. Helt generelt har jeg været lidt forundret over, hvor relativt ringe udbuddet af lækre vinterstøvler er, når der kun skal stå str 21/22 i bunden. En pudsig opdagelse var dog, da vi efter sko-shopping kom hjem og fandt mine første sko i den gamle slagbænk. De er blå og hvide, fra Bundgaard og ca. 31 år gamle;-) Som det ses, gik jeg tilsyneladende meget på tæer som lille, haha….

støvler fra Angulus

3 kommentarer

  • Haha, hvor er det hyggeligt at se dine første sko 😀 Og Angulus-støvlerne er alt for fine! Paven kommer til at se fantastisk ud!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, ikke? 😉 Det synes jeg altså også….

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • […] nu kan købe de smukke kvalitetssko. Det er vist ingen hemmelighed, at jeg er stor fan af Angulus. Pavens vinterstøvler har virkelig tjent sig selv ind 100 gange allerede, og ikke én eneste gang hen over vinteren har […]

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

BOTANISK VANDALISME