BOTANISK VANDALISME

STEMMEBOKSEN # HAT

Jeg ved godt, jeg har været sløv med flere af de faste elementer. Jeg lover, at Paven f.eks snart prædiker. Sandheden er, at Petit Podium tager meget tid, når ikke Paven gør det:) Derfor har bloggen været lidt forsømt i de travle perioder, men det er ved at udligne sig.

I har før taget så godt imod mine Stemmebokse, at jeg gerne vil fortsætte. Igennem bloggens levealder er det jo nemlig sket, at de samme items er blevet flashet flere gange. (Og heldigvis for det, da det betyder, at de bliver brugt)?Derfor er det for mig sjovt at høre, hvor I synes, jeg bærer det bedst. Og måske inspirerende for jer at se, hvordan forskellige stylinger giver forskellige look..? Uanset. Denne gang gælder det min mos-grønne filthat: Hvilken styling får DIN stemme?

1.

2.

3.

Hatten er fra Pieces og var virkelig billig. Jeg elsker den, da den ‘pepper’ looket lidt op og skjuler dårlige hårdage. Men hvad fungerer egentlig bedst? Matchende efterårslook med ditto mosgrøn trøje, et helt mørkt outfit eller et helt lyst? Kjole eller bukser? Løst hår eller hestehale?

26 kommentarer

 • Jeanette

  Styling nr. 2 får klart min stemme 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er mere til nr 1 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke H.

  Nr. 2 helt klart! Men nr. 3 er også ret fint 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebekka

  1 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes nummer 1 er fantastisk 🙂

  /Stine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Generelt synes jeg bedst om løst hår til hat og så mørke farver til den hat, så det er egentlig billede nr 1 men bare med løst hår 😉

  Noget der faktisk er sjovt er at jeg rent faktisk så dig “live” da du havde outfit 3 på. Jeg sad i toget fra Odense til Kbh da du kom gående forbi og jeg sagde til min mand, hende kender jeg et sted fra. Det var først da din mand kom gående bagefter med paven at det gik op for mig hvor jeg kendte dig fra 🙂
  Men så fik jeg da set den lille skønne Pave i real live, endda nogle gange for din mand gik da op og ned i det tog 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha, er det rigtigt?? Ej, hvor er det sjovt 🙂 Ja, haha, vi sad på 1. klasse (fordi vi have et klippekort dertil), men det er ikke ret børnevenligt, for man kan og må ikke have barnevognen med derind, så det er faktisk ret besværligt 😉 Så vi måtte rende frem og tilbage for at hente ting..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er helt vild med nr. 1 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agurkens svigersøs

  No. 1 – synes det er virkelig fint med hestehale og hat til dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Havde jeg egentlig ikke også netop dét på, da vi første gang hilste ved søerne? 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Agurkens svigersøs

   Det kan da egentlig godt være – jeg husker mest barnevognen. Tal om at have et snævert fokus i barselsperioden…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha, hvad hjertet er fuld af, ikke? 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidse

  Jeg er uden tvivl til style no 1. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marina

  Jeg er også på holdet, der hepper på nr. 1 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  Jeg hepper på outfit nr. 2 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Hansen

  helt sikker nr 1 – super lækkert outfit <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Nr.1!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nr. 2! Både hestehale og løst hår synes jeg faktisk fungerer ganske glimrende. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Outfit nr. 2

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Jeg er ret vild m. 1eren

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • signe

  Nu synes jeg jo at du er drøn lækker på alle tre billeder, men særligt er jeg vild med stylingen på de to første. Og SKAL jeg vælge ét, falder min stemme på billede nummer 1 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  #1

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak for alle jeres søde, fine svar 🙂 Ret sjovt at læse, da min egen favorit faktisk er nummer 3 😉 Den er der så ingen, der har valgt, haha…..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Nagel-Udsholt

  Er vild med både 1 og 2…hmmmmm, 1 bliver valget 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] at iføre sig om sommeren til en løs t-shirt. Jeg har dyrket den type hovedbeklædning før, både HER og HER, men jeg har det altså bedst med den slags om sommeren. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

BOTANISK VANDALISME