BOTANISK VANDALISME

STEMMEBOKSEN # HAT

Jeg ved godt, jeg har været sløv med flere af de faste elementer. Jeg lover, at Paven f.eks snart prædiker. Sandheden er, at Petit Podium tager meget tid, når ikke Paven gør det:) Derfor har bloggen været lidt forsømt i de travle perioder, men det er ved at udligne sig.

I har før taget så godt imod mine Stemmebokse, at jeg gerne vil fortsætte. Igennem bloggens levealder er det jo nemlig sket, at de samme items er blevet flashet flere gange. (Og heldigvis for det, da det betyder, at de bliver brugt)?Derfor er det for mig sjovt at høre, hvor I synes, jeg bærer det bedst. Og måske inspirerende for jer at se, hvordan forskellige stylinger giver forskellige look..? Uanset. Denne gang gælder det min mos-grønne filthat: Hvilken styling får DIN stemme?

1.

2.

3.

Hatten er fra Pieces og var virkelig billig. Jeg elsker den, da den ‘pepper’ looket lidt op og skjuler dårlige hårdage. Men hvad fungerer egentlig bedst? Matchende efterårslook med ditto mosgrøn trøje, et helt mørkt outfit eller et helt lyst? Kjole eller bukser? Løst hår eller hestehale?

   

26 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

BOTANISK VANDALISME