WINTER HAZE // GREEN LACE

STIL INSPIRATION

Kig godt på disse billeder. Hvad har de smukke damer tilfælles? (Foruden god stil, lækkert hår og en killer garderobe?)…..Pssst…kig mod fødderne. Hey, de har alle de sorte støvler fra Zara på, som jeg også viste her forleden. Jeg synes simpelthen de styler dem så flot – jeg har faktisk været meget i tvivl om købet, men nu glæder de mig lidt igen. Gid det var varmt nok til bare ben, det ser jo så flot ud til kjole….

Nå, men det var rent faktisk hverken Tuula, Camille over the Rainbow eller Fashionguitar, der fik mig til at købe dem. Jeg har først nu opdaget dem på deres blogs (ja, jeg er desværre en meget sløv blog-læser disse dage). Derimod var det altid smukke og effortless cool Elle Ferguson, der postede dem på sin Instagram og gjorde mig blød i knæene 🙂 Hun bør klart tjekkes ud, hvis i mangler god stil inspiration via Instagram!!

10 kommentarer

 • Gud, de er fine, de støvler! Nu kan jeg heller ikke leve uden 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha 🙂 Nej, i know….den grove hæl er desuden rigtig rar, når man stadig fra tid til anden skal slæbe på barn 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er fuldstændig fantastiske – Både støvlerne og pigerne 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Sukkk lige de støvler jeg mangler, men kan ikke finde dem online øv bøv

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Aijh de er SÅ fine de støvler. Håber de kommer igen på hjemmesiden. Kan du sige, hvordan de er i størrelsen? Store/små/normale? Jeg har aldrig haft fodtøj fra Zara før, men deres tøj er ofte lidt småt i størrelsen.

  Kan du også sige, hvordan din nye Mango jakke er i størrelsen?

  TUSIND tak 🙂 Også for en fin blog!
  Rikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • de er rimeligt størrelsessvarende, måske til den lidt lille side. jeg har dog en str 39, som jeg plejer, men da materialet ikke giver sig meget, de er ret tykke i det, så kunne de heller ikke have været mindre 🙂

   Mango jakken derimod er stor i størrelsen. Den er oversize i modellen, så dér kunne jeg godt have haft købt en str mindre 😉

   Håber det hjalp 🙂 Og ja, jeg håber også, du finder støvlerne!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Tusind tak for svar 🙂 Jeg håber støvlerne kommer igen på hjemmesiden – hvis du falder over dem, må du godt sige til her på siden, hvis det er muligt.

  Kh Rikke

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

WINTER HAZE // GREEN LACE