LAZY WEEKEND

STORM & MARIE

I går var jeg forbi Storm & Marie og se deres nye pop-up butik på Elmegade. Jeg var forhindret da de launchede, og har siden haft på to-do listen at komme derned. Både fordi jeg gerne ville se shoppen – men hovedsageligt fordi jeg havde behov for at få de forskellige styles ‘mellem hænderne’. Og hold da op – jeg blev IKKE skuffet!

Noget af dét, der kendertegner Storm & Marie er arbejdet mellem (og i) kontraster. Som navnet antyder rummer designet næsten altid noget ‘hårdt’ og ‘blødt’ på samme tid – feminint og råt. Bløde materialer som silke, pels og smørblødt bomuld sat op over for fx rå, flossede kanter, der ingen afslutning har, skønne strik coatigans med læderdetaljer ved lommerne, dystre print med feminine farver osv. Det hele oser af lækkerhed…..

Ovenover her mine egne favoritter: Den smukkeste hvide silke-sag med noget nær verdens pæneste print. Farverne er urimeligt skønne og kombinationen af det akvarel-agtige og stregtegningen i printet med de grafiske trekanter og det sorte tryk gør den virkelig cool. Og så den grå uldne coatigan. Ikke med læderlommer, men med læder inden i lommerne. Fræk detalje! Den kunne jeg uden problemer bo i resten af året.

Som en ekstra gennemtænkt og cool detalje, har Storm & Maries smukke print fået lov at leve på andet og mere end blot tøjet. Man kan nemlig også få lov at købe dem som artprint i ramme – og til rigtig rimelige priser. De er så flotte, at det næsten også er en skam, hvis man kun skal kunne nyde dem på sin favoritkjole eller et par sexede silketrusser – og nu kan man så slet og ret få det ind i stuen. Smart 😉 Jeg skal gerne indrømme, at jeg seriøst overvejer at vende tilbage efter mindst ét af dem.

Butikken i Elmegade ligger der indtil januar

9 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

LAZY WEEKEND