HOTEL CHOCOLAT

SUNSET ALLEY

Havde den rareste dag forleden med lækkert selvskab, fin chokolade, spændende arrangementer, smuk solnedgang og masser af gode damer. Var hoppet i bordeaux blondenederdel fra H&M og grå angorastrik, da jeg elsker nederdel eller kjole om vinteren med tykke strømper og trøjer. Støvlerne er relativt nye, kan rigtig godt lide detaljen med at spændet også er sort, så det samlede look på støvlen bliver helt ensartet. Samtidig er det cool at spændet er mat sort, når resten er i lakeret overflade….

Nederdel + strik + strømper: H&M/ jakke: Selected Femme/ sko: Zara/ clutch: Marc Jacobs/ ringe: Jane Kønig

16 kommentarer

 • Super lækkert outfit Louise 🙂 Jeg er vild med kombinationen af blonder og strik 🙂

  /Stine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • W.A.U.W smukke, sikke nogle fantastiske billeder og sindssyg lækkert outfit 🙂

  Knus herfra

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha, tak 😉 Ja, Lisbeth var fotograf og hende vil jeg da gerne hyre noget oftere 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Rigtig fedt outfit! Kan godt lide at den korte nederdel sættes sammen med en strik.
  Og støvlerne er virkelig flotte, både faconen og de detaljer, du nævner.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, det kan jeg nemlig også rigtig gode lide Ida. I det hele taget elsker jeg når basis detaljer som fx spænder eller lynlåse el lign er lavet sorte sammen med resten, så det ikke ‘bryder’ looket, det er så flot!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • IM

  HVor ser du godt ud! 🙂 Lækkert outfit!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natalja

  Ser godt ud!! Er det længe siden du har købt nederdelen? Please sig nej – for det er lige sådan én jeg leder efter!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig fine billeder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agurkens svigersøs

  Fantastiske stemningsfyldte billeder… og et yndefuldt motiv naturligvis. Den flade mave ser heller ikke ud til at have set mange chokolader – mon det var pre-event fotos?! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hahaha:D Du aner ikke, hvor glad jeg er for at du skriver netop dét. De er nemlig taget efter – og jeg stopfodrede mig selv som var jeg opdrætskylling i bur, og jeg har derfor hele tiden tænkt, at jeg ser super oppustet ud på billederne, ja, jeg synes faktisk næsten jeg ser små-gravid ud 😉 Ak ja, sådan kan øjne se så forskelligt….

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • signe

  Halløj for nogle lækre stænger!! Flotte billeder!! Og fint outfit!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

HOTEL CHOCOLAT