Paris: Marché aux Puces de St. Ouen

WINTER HAZE // GREEN LACE

Bukser: Zara/ peplum-dress: Vero Moda/ bh: Stella Mccartney/ strik: DKNY/ skirt: DKNY

Jeg er klar over, jeg er i fare for at komme til at ligne et flosset juletræ, men jeg tåger i øjeblikket rundt i en vinterrus på kombinationen af flaskegrøn og blonder. Det er ufatteligt fint og befriende at se blonder udført i andet end sort og beige. Der er noget sofistikeret dekadent over den mørkegrønne blonde. Jeg tror, det kunne blive ret pænt i et helt gennemført grønt outfit, f.eks satte jeg gerne bukserne eller nederdelen sammen med en slouchy grøn strik. Hvad man helt præcis har på fødderne til sådan et match, ved jeg endnu ikke, men det vil jeg lade være åbent for fortolkning. Og så længe, jeg ikke putter en stjerne i toppen, går det vel nok?

   

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Paris: Marché aux Puces de St. Ouen