AUTUMN COLOURS

ZALANDO FAVES #2

T-shirt: Zoe Karssen/ støvler: Zalando Collection/ iPad sleve: Chloe/ jakke: Pyrus/ strik: Selected Femme/ uldkappe: Matthew Williamson/ nederdel: Carin Wester

Som jeg har skrevet herinde tidligere, var det Zalando selv, der gjorde mig opmærksom på deres eksistens. Men jeg har nu så mange inspirations boards liggende, at jeg er nødt til at dele dem med jer, haha…Jeg vil virkelig gerne have ALT fra collagen her, kan ikke gradbøje nødvendigheden – de bør alle bo her. Punktum.

Tænk engang, hvor ville vinteren være reddet, hvis alle ovenviste items var i hus. Den grønne, smukke jakke med læderærmer har desuden det tykkeste fór – ligesom kappen fra MW. Nederdele med peplum kan man ikke andet end at elske, og med ferskenfarvet angora kan ingen dage vel blive rigtig kolde og grå?

8 kommentarer

 • Ikke for at være fræk, men er det affiliate links du har på collagen? Synes på en måde det er rigtigst at gøre opmærksom på den slags nemlig:-)
  (Jeg spørger bare fordi de også har kontaktet mig)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nej, det er det ikke. Jeg bruger slet ikke affiliate 🙂 Hvis jeg begynder på det, vil jeg naturligvis oplyse det, da jeg mener den slags bør være tydeligt..

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Og lige for god ordens skyld – er dette heller ikke et reklame indlæg eller sponsoret eller lig, Zalando er ikke en gang bekendt med dette indlæg – det er udelukkende et udtryk for min egen holdning og fordi jeg havde lyst til at fremhæve såvel shop som items 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Okay;-) Tak for svar:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke en lækker samling, især jakken og nederdelen kunne jeg godt tænke mig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den nederdel ser ret perfekt ud! Den ville bestemt også redde min vinter – det er jeg overbevist om, haha.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

AUTUMN COLOURS