ULTIMATIVE DRØMMEKØB

CORAL SILK DRESS

Som nævnt var vi en smuttur til Århus denne weekend, hvilket i naturligvis nok skal høre mere om. Lørdag aften var vi ude og spise god middag i den forbindelse have jeg iført mig min nye Storm & Marie kjole i 100% vasket silke. Coral hedder den, og den falder så smukt. Dertil kommer, at jeg jo selvsagt elsker printet, jeg har det også som artprint hjemme i stuen, som nogen af jer måske har set på Instagram.

Man kunne indvende at hvide silkekjoler ikke er den mest praktiske beklædningsgenstand, når man har små børn, men jeg tror alligevel, dette skal være min nytårskjole i år. Vi skal i sommerhus med gode venner og den er tilpas afslappet, rummelig og bevægelsesfri til at det er behageligt. Samtidig er den pga. det farverige print og materialet festlig og pæn. Uanset om vi ender med at sidde på gulvet omringet af togbaner og dukkehuse, eller om aftenen slutter med dans i sofaen, kan jeg rent faktisk udføre begge aktiviteter i den 😉

dress: Storm&Marie/ jakke: H&M/ clutch: vintage/ lipstick: Mac

31 kommentarer

 • Så smuk, Loui <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • IM

  Den er SÅ fin!! Hvor ser du smuk ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er den smuk og hvor ser den godt ud på dig! Er ligesom dig også helt vild med printet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, jeg synes simpelthen det er så smukt. Både på tekstil og papir 😉 Men især trykt på det sarte hvide silke, er det en fortræffelig kontrast 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caja

  Har lige kigget på deres hjemmeside – nøj, hvor er der mange lækre ting, der godt måtte bo i mit skab!! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er gudesmuk, og selvom jeg normalt synes den slags er no-go passer den perfekt med alt det sorte.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Ååååååååååh, hvor er den flot! Mit hjerte sprang et par slag over, da jeg så den! Den klæder dig (og du klæder den) så godt. Wow, wow, wow.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • …ihh, jeg rødmer. Mange tak, hvor er det bare en dejlig kommentar. Jeg synes også kjolen gør én lidt smukkere 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Virkelig, virkelig smuk kjole. Og jeg beundrer iøvrigt, at omgivelserne matcher den så flot 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha, ja det snakkede vi også om. Det er altså ret tilfældigt, da det blot var sådan ‘indmaden’ af hotellet så ud…og vejret var mildest talt ikke til udendørs outfitbilleder….det var helt absurd regnvejr og storm 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den kjole er intet mindre end fantastisk. Elsker printet. Jeg er generelt blevet rigtig vild med Storm & Marie, og har faktisk overvejet netop den der kjole til vores venners bryllup til sommer 🙂

  Jeg tvivler dog lidt på, at jeg ville se ligeså laber ud i den som du gør 🙂

  /Stine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja Stine, jeg er ganske enig 🙂 Jeg elsker også dét print! Jeg ved, de holder lagersalg nu på torsdag, fredag og vist nok også lørdag…måske du kan være heldig at finde den dér til god pris?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, det var ikke det bedste vejr, du var i Århus i – det blev nærmest aldrig lyst den weekend! Og har ikke lyst til at kommentere for meget på kjolen – den er så smuk, at hvis jeg siger for meget, bliver jeg nødt til at købe den…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha, nej var helt vildt skidt…især søndag 😉 men pyt, vi var der jo også hovedsageligt med tre formål: god mad, hyggelig alenetid og Aros…og det havde vejret heldigvis ingen indvirken på 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er virkelig smuk til dig Louise 🙂
  Og den passer perfekt til dit lyse hår og de lyserøde læber! Så enormt pænt! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mange tak, hvor er du rar….bliver så glad, når jeg logger ind til den slags kommentarer 🙂 Går meget sjældent med læbestift, men en gang imellem kan man godt lige skeje lidt ekstra ud…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Smukt! Er det eneste jeg kan sige 🙂

  (ang. hvide silke kjoler og små børn – pletfjerner, det virkede hos mig)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha, ja, det kan man ikke leve uden…pletfjerne er vejen frem 😉

   Men uanset, er der også noget rigtig fantastisk i at tage hvid silke på, pink læber og høje hæle og bare vide, at det er verdens mindst babyvenlige antræk – og så bare få det til at fungere alligevel…min egen lille stædige fallback til hverdagens ofte uretfærdigt påkrævede praktiske tøj:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg er med dig – lidt upraktisk, underskønt, høje hæle, silke og hvad har vi, må til en gang i mellem. Og det kan jo godt fungere med små børn, så ja en skøn følelse, når det lykkes 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, det er det nemlig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold nu kæft den er flot.. OMG, det er et julegave ønske herfra, for su’en gir sq ikke lov til den slags indkøb.. Nøj den er flot..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, jeg beklager sådan at lokke 😉 Men den ER mindst lige så smuk, når man står med den i hænderne 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er så smuk den kjole, jeg vil virkelig også gerne eje noget med deres print!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] den trofaste læser nok ved, er jeg svært glad for min egen kjole, så jeg er meget tilfreds med at kunne udlodde den samme til én af jer! Noget af dét, der […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er du smuk!! Hvordan er kjolen i størrelsen? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

ULTIMATIVE DRØMMEKØB