Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

15 kommentarer

 1. Cecilie

  Puha, med alle de gode argumenter kan du da slet ikke lade være med at købe puden! 😛

 2. Jeg tror ikke på, at du kan finde ligeså mange argumenter for at lade være med at købe den…. ergo, du har intet valg. So sorry!

 3. Sikke nogle gode ønsker! Nogle af dem står faktisk også på min – mor koppen står allerede i mit køkkenskab, og jeg knuselsker den. Den pude der ville passe (dog i grå) perfekt ind på min søns værelse i hans nye “jeg-er-blevet-en-stor-dreng” seng, så den er kommet på hans ønskeliste 🙂

  • Ja, det gør den da!! Og hvor er du heldig med morkoppen. Jeg ønsker mig den 😉

 4. Annemette

  Det er en dejlig butik, som jeg også handlede hos i sidste uge. Jeg kom også hjem med sørøverpuden, dog i grå, og en anden Luckyboysonday bamse sag – så lækre sager. Koppen er også på ønskesedlen her – jeg har købt både mormor, morfar, farfor, farfar og far koppen – håber mor koppen lander herhjemme en dag, men det er bare ikk helt det samme, hvis man køber den selv, vel:)

 5. Åh nej, det ligner helt klart en butik jeg også kunne blive afhængig af – lækre ting 🙂

 6. Uhh de sager er bare så lækre!!! jakken står også på sedlen her 🙂

  • Ja, den er simpelthen så lækker. Tror den ville klæde stort set ALT i mit klædeskab 😉

 7. Cille Bjerring Larsen

  Uha der er så mange lækre ting så hvis jeg skulle være så heldig må jeg virkelig sætte ig ned og prioritere. Kunne jo nærmest købe hele shoppen 🙂

  -Cille

FØLG DINE YNDLINGSBLOGS
Du kan nu følge dine yndlingsblogs og se deres nyeste indlæg på bloggersdelight.dk