TIM WALKER: STORY TELLER

DEAR SANTA: KAiKU WISHES

Pude: Luckyboysunday/ jakke: Gestuz/ Artprint: Jane Stub Kirchhoff & Bob Noon/ lågkrukker: Finnsdottir/ skål + kop: Liebe/ børnestel: Designletters/ plaid: Luckyboysunday

Kender i det, når man finder en ny favoritshop og med sadistisk selvkontrol skal tøjle alle indre dæmoner for ikke at ribbe hele biksen? Sådan har jeg det med Kaiku.dk. De huser så mange af mine personlige favoritbrands, at det må kategoriseres som ekstremt farligt bekendtskab. Én af mine selvbestaltede behandlingsmetoder består i al sin enkelthed i, at jeg laver lister, collager og mapper, hvori jeg samler, gemmer og kategorisere samtlige af mine drømmekøb – gerne i prioriteret rækkefølge. Især arbejdet med at beskære billederne, sætte dem sammen og udse mig perfekte styling-muligheder fryder min indre indretningsarkitekt. Som jeg skrev: Sadistisk selvkontrol. I know.

Pt. har jeg rigtig mange argumenter linet up for den kække og kokette LBS pude med klap for øjet.

– Den er pæn
– Den er sjov
– Den vil supplerer Pavens legetøj fint
– Den er sart og grov på samme tid
– Den har skæg
– Den matcher Jane Stub Kirchhoffs kunst. Se bare. Og dermed min billedevæg…
– Den er sikkert rar at sove middagslur på (noget jeg aldrig gør, men dagligt drømmer om)
– Den er forfinet, men også flabet, det taler til mig?
– Den har et vågent øje
– Den organiske form er som skabt til vores Eames stol
– Jeg forestiller mig en tydelig personlighed, når jeg ser den. Det gør mig glad
– Associationerne til hhv. en sørøver, en forhandlingsdygtig araber, eller en klatøjet forretningsmand giver den alene berettigelse på stuens mest prominente plads
– Den er i Alpaca uld og har samme farve som en candyfloss
– Den hedder Secretman…..Hallo??!

15 kommentarer

 • Cecilie

  Puha, med alle de gode argumenter kan du da slet ikke lade være med at købe puden! 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tror ikke på, at du kan finde ligeså mange argumenter for at lade være med at købe den…. ergo, du har intet valg. So sorry!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke nogle gode ønsker! Nogle af dem står faktisk også på min – mor koppen står allerede i mit køkkenskab, og jeg knuselsker den. Den pude der ville passe (dog i grå) perfekt ind på min søns værelse i hans nye “jeg-er-blevet-en-stor-dreng” seng, så den er kommet på hans ønskeliste 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annemette

  Det er en dejlig butik, som jeg også handlede hos i sidste uge. Jeg kom også hjem med sørøverpuden, dog i grå, og en anden Luckyboysonday bamse sag – så lækre sager. Koppen er også på ønskesedlen her – jeg har købt både mormor, morfar, farfor, farfar og far koppen – håber mor koppen lander herhjemme en dag, men det er bare ikk helt det samme, hvis man køber den selv, vel:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh nej, det ligner helt klart en butik jeg også kunne blive afhængig af – lækre ting 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uhh de sager er bare så lækre!!! jakken står også på sedlen her 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, den er simpelthen så lækker. Tror den ville klæde stort set ALT i mit klædeskab 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cille Bjerring Larsen

  Uha der er så mange lækre ting så hvis jeg skulle være så heldig må jeg virkelig sætte ig ned og prioritere. Kunne jo nærmest købe hele shoppen 🙂

  -Cille

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

TIM WALKER: STORY TELLER