CORAL SILK DRESS

DECEMBER TENDENSER

December har det altid med at blive vel rigeligt social. Med både julefrokoster, familiekomsammen, fest med vennerne, middag med jobbet og selve julen, er de fire små weekender ofte presset godt og grundigt sammen med diverse sociale sammenkomster.

Jeg har derfor på Petit Podium skrevet en lille note til mig selv (og dem der ellers gider læse) om decembers cravings og tendenser. Jeg har allerede samtlige weekender booket resten af året. Gisp. Jeg tror sagtens, jeg kunne finde på at genbruge lidt fra sidste år.

2 kommentarer

 • Lise

  Hvor er din fine skjorte fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvilken en af dem? Den hvide er fra Cos, den lyseblå er min mands fra Samsøe Samsøe 🙂
   Den mønstrede med sløjfen er fra Carin Wester…

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

CORAL SILK DRESS