IRENE

FLOWERS ON A RAINY DAY

Når alt er gråt og gaderne våde, og der ingen udsigt er til sol resten af dagen, er det smart at kunne iføre sig et sart storblomstret fullskirt. Det gør ligesom tricket! Derfor var dette også redningsplanen, da jeg i London vågnede til hvad der virkede som verdens mest gråtonede dag. Den her nederdel fra Acne gør mig øjeblikkeligt glad. Jeg overvældes af lyst til fortovs-piruetter og tå-tripperi.

Den er lidt pudsig. For den har vist sig at indeholde samme dna, som fx min mosgrønne filthat eller min prikkede grønne butterfly. Det er sådan nogle ting, der føles meget ekstravagant, når jeg tager dem på. De fylder på en eller anden måde meget i outfittet. Og alligevel ser det slet ikke så voldsomt ud, når jeg efterfølgende ser det i aktion. Kender i det? Jeg synes selv, den strutter utrolig meget, men når jeg ser billederne nu, ser den jo helt down to earth ud. Alligevel kan den noget. For den højner humøret hurtigere end et stykke lagkage. Man er ligesom klædt på til ‘at danse dús med dagen’. Også selvom den kvitterer med et koldt og vådt håndtryk.

Nederdel: Acne/ strik: MiuMiu/ clutch: Marc Jacobs

   

14 kommentarer

 • Sjældent har jeg set noget så pænt. Den slags tøj er fantastisk. Er den fra den nuværende sæson?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åh, tak, hvor er du sød. Nej, den er fra forrige kollektion, jeg har fundet den på trendsales, fordi jeg lige siden fortrød, at jeg ikke købte den. Den er virkelig lækker og tyk i stoffet:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh, hvor er den smuk <3 Den klæder dig fantastisk godt, Loui!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Smukke billeder og super fin nederdel – elsker printet:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åhhhh… mer’, mer’, mer’, meeeer’!Kan hverken få nok af billederne, stylingen, fullskirts, våde fortove, der får dig til at lige en smuk skøjteprinsesse og blomstermønstre..! ELSKER DET <3

  Jeg bliver helt dårlig ved tanken om, at jeg kun ejer to fullskirts… det er jo helt, helt forkert. Må udvide samlingen hurtigst og i mellemtiden afvente endnu flere fullskirts-posts fra dig og Manja, der kan stille min trang.

  Fik jeg sagt at jeg elsker den nederdel til dig? 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha……hvorfor vidste jeg bare, at en kommentar fra dig v ille se præcis sådan her ud?? 😉 Ja, jeg holder altså Manja direkte ansvarlig for at hive os andre dybt med ned i sølet nu…jeg har også kun to…..og det er Aaaaalt for lidt……!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nederdelen er virkelig pæn til dig Louise 🙂
  Jeg prøvede den selv flere gange, da den var i butikken, men jeg synes den var utrolig voldsom at have på – Men du har ret, det ser slet ikke sådan ud på ovenstående 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, det er altså lidt underligt, for jeg havde selv præcis samme følelse 🙂 Har gået meget længe og taget tilløb til at bruge den, fordi den føltes så voldsom. Men så meget strutter den da egentlig ikke, og den er jo så fin, nu hvor jeg sidder og kigger billederne? Mystisk 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, hvor pænt Louise! Nederdelen og clutchen er jo helt perfekte sammen. Så fint 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sikke fint formuleret, og så fin en nederdel! er der mon nogen som helst silhuetter, der IKKE klær’ dig? 🙂
  …indlægget mindede mig i øvrigt om det her billede, jeg tog for knap to år siden på præcis samme sted, og på en præcis lige så grå-i-grå dag: http://batsinmyhead.files.wordpress.com/2011/12/lfw-street-style-7.jpg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusinde tak, hvor er du sød:) Men ja, det kan du tro! Jeg er virkelig ikke køn i lavtaljede jeans eller mave-draperinger 😉

   Og ej, hvor sjovt! Det er jo helt samme sted ja… Utroligt hvor fint en grå dag kan tage sig ud på fotos egentlig 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

IRENE