PRÆDIKEN #8 - 18 måneder

INSTA-SPAM

Her får i lige en ordentlig omgang Instagram (spam), som jeg har skrevet tidligere, er der meget, som ikke når bloggen. Dels er det en smule dobbeltkonfekt at poste det samme begge steder, dels tillader tiden mig det sjældent. Ofte er jeg på farten og mange gange er det blot de små finurlige ting i hverdagen, som finder vej til min iPhones linse. Hvis i har lyst til at følge med dér også, hedder jeg også Guldlog derinde. F.eks drager jeg lige om lidt til London og i dén forbindelse kunne jeg godt forestille mig, at telefonen opdaterer hurtigere end bloggen gør det. Rigtig god tirsdag derude!

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

PRÆDIKEN #8 - 18 måneder