STIL INSPIRATION

JULEGAVER TIL SMÅ PIGER

December nærmer sig med hastige skridt (nej, det for tidligt, ville nogen af jer nok mene, men med udsigten til julegaveindkøb til matriklens mindste, er det om at være i god tid). For snart 8 måneder siden postede jeg dette indlæg på Petit Podium. Dengang var samtlige køb meget aktuelle oppe i mit indre tanke-kartotek, men knap så aktuelle for min datter, idet hun dengang stadig var for lille til reelt at få noget ud af ovenviste items. Nu forholder det sig imidlertid helt anderledes.

Paven har nået en alder, hvor hun i den grad nyder egne legeting, egne møbler og egne hyggehjørner. Voksenfri zoner er blevet et hit. Derfor grubler jeg pt over, om hun mon skulle have noget i dén dur d. 24 december under træet? Jeg er stadig helt pjattet med samtlige ting på collagen her, spørgsmålet er bare, hvad Paven vil få mest glæde af?

Hvad synes i, er oplagte julegaveideer til små knap 2 årige piger? (eller drenge)….og er der andre end mig, der så småt er ved at sætte jagten ind?

14 kommentarer

 • Åhhh – Sikke nogle lækre ting til en lækker pave!
  Jeg er ikke begyndt at tænke på julegaver endnu, men jeg har da købt et par adventsgaver idag 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, jeg er måske nok også lidt tidligt ude, men det er nok mest fordi, jeg ikke aner, hvad jeg skal gå efter? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Altså lille C fik jo et rokkefår af sin mormor og morfar i julegave sidste år. Der var hun lige lille nok til at have glæde af det, men nu er hun til gengæld helt vild med det og tager det ind i stuen og gynger på det hele tiden. Så jeg ville sige gyngehesten! Den har I jo også haft et godt øje til længe 😀 (og husene har du jo allerede købt, så vidt jeg husker ;))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Min datter er lige rundet 2 år, og på min liste over julegavekræs til hende er bl.a. de samme huse som på din kollage. Derud over overvejer vi en Bobles Hval og de vidunderlige træ-samle-figurer fra Areaware (http://www.designdelicatessen.dk/produkter/201-areaware/3690-areaware—dove-tail-animals/).

  Ih, glæder mig MAX til enne jul, hvor det hele giver mening for prinsessen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Vores datter elskede/elsker:
  Sit mini klaver fra Vilac
  Sit lille trækomfur med legemad – osse i træ
  En lille blød dukke i en lille dukkevogn – se fx solspejlet.dk
  Briotoget

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åhh, ja komfur og klaver….begge dele ønsker vi os også:) Paven elsker ‘at lave mad’ haha 🙂 og dukkevogn…det var også en rigtig god ide

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Lækre ting! Men hvis jeg skal være helt ærlig, så ser jeg ikke noget til glæde for en lille pige

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hov halvdelen af min kommentar forsvandt! Nå men, tænker også at et komfur, legemad, bobles, wheelybug osv. passer bedre til hendes alder

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hehe, hun har allerede en bobles og wheelybud og komfur har bedsteforældrene købt, ved vi 😉 Så du har ret – men dér er vi dækket ind….jeg tror faktisk hun ville elske det hele. Hun er meget begejstret for gyngeheste og gåcykler og den slags – og så altså af egne møbler. dvs små stole og borde i hendes størrelse. Vi ved ikke helt hvorfor, men det er et meget stort hit 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birthe

  Jeg har lege bestilt husene ( klodserne) til mit barnebarn på 1 år.
  Er de ikke lisså gode til drenge? og 1 år er vel alderen til dem?
  Bb

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

STIL INSPIRATION