DEAR SANTA: KAiKU WISHES

LONDON IN A BOX!

Udsigt fra soveværelset, bagsiden af Portobello// Old school phone// sygdom og drugs// kage// fisk// late breakfast// going out// going home (!)// going out again// Tim Walker på Sumerset// The Dorchester// Pizza på Story// Pizza East Portobello// London lights// shopping// coffee-break// eftermiddagstur// Zzzzzz….

Et lille udsnit af London, som jeg oplevede den denne gang. Jeg havde stort set ikke mit kamera med mig, så det bliver gennem min iPhone og Instagrams små boksbilleder, det håber jeg går an. Som det ses, var London især fyldt med mad, kage, fest og søvn. Ret perfekt. Og tjek så lige min Dico støvle!! Nej, jeg var ikke fuld, nej, jeg var ikke i gang med at danse vildt og nej, det var ikke selvforskyldt. Jeg gik seriøst roligt ned af en trappe (!), da det skete….ret vildt, der ikke skete noget, jeg faldt hele vejen ned ad samtlige trin og lagde mig derefter pladask. Ret skørt, når man tænker på, hvor tyk hælen er! Der sad efterfølgende 7 skruer, som stak direkte ud af hælen??! (på skoen). Jeg håber virkelig for Dico, at der var en fejl på denne støvle, for ellers render der en del potentielle ulykker rundt derude 😉

Desværre var jeg super glad for dem, da de trods plateau var ret gode at gå i, og nu mangler jeg virkelig et par sorte, ordentlige høje ankel-støvler. Har i set nogen gode bud??

15 kommentarer

 • Cecilie

  Åh gud, godt der ikke skete noget med dig!
  – Jeg har selv nogle sorte støvler med plateau fra Billibi, og jeg ELSKER dem! Købte mine i Carla F sidste år..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ok, det kan være jeg skal kigge efter dem så 😉 Og ja, meget heldigt, der ikke skete noget, det var faktisk temmelig dramatisk at styrte ned af lang, stejl trappe 9 cm lavere på den ene fod 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Efter mange års erfaring i skobranchen, er jeg ret sikker på at din støvle sagtens kan repareres. Og hvis de er under to år gamle, så har du jo ret til at reklamere. Så i stedet for at købe et par nye, så vil jeg anbefale dig at:

  1) Aflevere skoen hvor den er købt, og bed dem om at reparere og tjekke den anden for fejl, eller at give dig et par nye.

  2) Hvis din reklamationsret er overskredet, så tag den selv til en god skomager. Kan virkelige anbefale Skomageren på Rantzausgade. Han kan lave ALT!

  Håber at du finder en løsning.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak for fif:) Jeg købte dog støvlerne på TS, så jeg kan ikke så godt gå ned og reklamere 🙁 Og jeg endte faktisk med at smide dem ud, da jeg slet ikke gad bøvlet med at slæbe dem hele vejen med hjem i kufferten, gå til skomageren og dertil fremover for altid være usikker på, om reparationen holdt – de var meget, meget ødelagte nedenunder..?!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvad er det for en pæn Chloé sweatshirt? 😀
  Og hvor ser der fantastisk lækkert ud på The Dorchester <3 Vi har vin der, så man skulle da være et skarn, hvis man ikke tog forbi næste gang, turen går til London 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Du spotter da også alt nyt 😀 Jeg fik jo shoppet liidt 🙂 Jeg håber snart at kunne vise den. Den er vældigt pæn. Angora, mint, pailletter og grå. Whats not to like??

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • PS: Så sejt med vinen!! det skulle jeg da ha vidst….men vi var der egentlig blot fordi vi ville besøge baren, der skulle være næsten legendarisk. Men billedet er taget ca. kl 03.00 og der var den altså desværre lukket 🙁 haha

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ih,n u glæder jeg mig bare endnu mere til at vi skal til London på tirsdag! 🙂 Men med baby i maven og en tre-årig under armen, bliver der nok ikke noget “going-out”. Men pizza på Story er vi da nødt til at prøve!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, det skal i gøre! Det er dog meget småt, så med to børn, skal i nok berede jer på ventetid. Stilen og stedet minder meget om Mother i Kødbyen, dog altså meget, meget mindre. Der er to kæmpe store rå borde i midten af lokaler, herom sidder alle og spiser. Overtøjet skal man putte ned i de store ‘pap-bokse’/stole, som man sidder på. Det er meget interimistisk og råt, men pizzaerne er drøn gode og stemningen unik.
   Ellers vil jeg helt klart anbefale Pizza East, der ligger i Schoredich og på Portobello. Vi var på sidstnævnte. Det er muligvis nok, den bedste pizza, jeg har fået i mit liv!! Og også her er stemningen og indretning rå og lidt ‘gammel-slagterihal-agtigt’, dog er der bedre plads her 🙂 Ejerne her fortalte, at de netop havde været i KBh og spise på Fiskeresturanten i Kødbyen og at de var lidt inspireret heraf ift indretning 🙂
   God fornøjelse!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind, tusind tak for tip! Dog har vi ikke to børn endnu, den ene ligger stadig inde i maven 😉 Jeg er tosset med Mother, men det lyder som et travlt sted, så jeg tror vi vil prøve Pizza East – den bedste pizza du har fået i dit liv kan næppe være dårlig 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha, ja det kan der være noget om! Rigtig god tur 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, det var altså et vildt billede af støvlerne! Godt, du ikke kom noget (alvorligt) til! Håber godt nok ikke at mine gør det samme! 🙁 Jeg leder selv efter nogle nye ankelstøvler (addicted much?), og har set på forskellige mærker. Mener Bili Bi og Vagabond var nogle af dem, jeg skulle tjekke ud.
  Ser heldigvis ud til at du trods sko-uheld og sygdom nød London.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, det håber jeg godt nok heller ikke sker for dig da 😉 Måske er jeg bare for tung i måsen?? 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Jeg har de samme Dico støvler og har også haft den afleveret i butikken pga foer, der var gået i stykker, og at hælene var løse – Og er blevet det igen 🙁 Tror desværre at nogen har sovet i timen under tilblivelsen af modellen. DAMN you Dico.. For de er godt nok pæne – og gode at gå i!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nej, det er simpelthen løgn?? Åhh gud, det var dog både ærgerligt for mig og for Dico 🙁 Overvejede ellers helt seriøst at anskaffe mig dem igen, da jeg virkelig synes, de var gode at gå i. Meen….det ved jeg da ikke helt om jeg tør så..?!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

DEAR SANTA: KAiKU WISHES