NOGEN TOG MIN TID...

METALLIC LOVE

Vi starter blidt op med London og et outfit, der egentlig ikke revolutionerer meget. Det meste kender i vist, jeg har brugt det hele mange gange før. Men garderobe-favoritter er geniale til rejser. Man ved bare, at det vil fungerer, ikke? Faktisk var jeg rigtig syg, da disse billeder blev taget, mystisk at det ikke ses tydeligere. Det må være de engelske ‘drugs’, de var ret stærke, men skidtet hjalp 😉

Jeg startede min ferie med at ligge i sengen hele torsdag og fredag, så til sidst var jeg så træt af det, at jeg bare dopede mig op på piller, for at kunne tage ud og spise en middag. Efter middagen måtte jeg dog smide håndklædet i ringen og skifte cocktail ud med lakrids-the og metallic Isabel Marant jakke med pyjamas 😉 Ak ja….

støvler+bukser+sweater: H&M/ jakke: Isabel Marant/ clutch: Yvonne Kone

11 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

NOGEN TOG MIN TID...