FOLLOW THE PHONE

ULTIMATIVE DRØMMEKØB

Man ved, man ikke mestre begrænsningens kunst, når det kræver 2 store collager at vise de absolutte drømmekøb lige pt. Ligesom man ved, man heller ikke skal regne den samlede sum af alle items sammen, da det kan bidrage til alvorligt erkendelses-mæssigt kollaps. (indsæt flov smiley)

Jeg kommer dog ikke uden om det: Jeg kigger meget på tidsløse, klassiske basis items for tiden. Jeg tiltrækkes af det minimalistiske, skandinaviske look, som er enkelt og dog med et twist. Men jeg er også kommet i lidt af en forkælet knibe.

Livet som selvstændig freelancer har nemlig betydet, at jeg i snart to år ikke har skulle tænke ret meget over præsentabelt hverdagstøj. Forstået sådan, at 80% af mit arbejde har været udført hjemme bag skærmen – nogle dage bare i pyjamasbukser! (indsæt ekstra flov smiley)….men dén hverdag er snart slut!

Jeg har nemlig fået nyt job 🙂 Sådan ét, hvor man ikke kan komme i lyserøde, ripped leo-jeans, pink Kenzo sweat og nok slet ikke pyjamasbukser….det kan godt undre mig, at jeg ikke har set det noget før: Pt. indeholder min garderobe stribevis af labre festkjoler, party-pumps og gakkede indslag til diverse festlige lejligheder. Men ikke meget brugbart, præsentabelt basis. Fordi jeg simpelthen mestendels er ‘kommet ud’ til festlige, sociale arrangementer, har jeg så og sige satset hele butikken dér…

Cos har som altid super meget godt basis og de perfekte læder leggins, som fx disse fra Munthe ville redde mange kriser. Støvlerne fra Marant vil jeg slet ikke kommentere. De er ALT for cool, ALT for nødvendige og ALT for dyre. Trøje, blazer og boucle´ jakke er alle indenfor rækkevidde, jubii for Mango og Topshop. Det er 3.1 Phillip Lim tasken til gengæld ikke, der er udsolgt alle vegne og revet væk som var den indfarvet med rubiner….(som om det var det eneste, der afholder mig fra at købe, tsk…)

Hjææælp. Hvor sætter man først ind? Bukser, jakker, tasker, sko??

28 kommentarer

 • Tillykke! Må vi høre lidt mere om jobbet??
  Og sikke skønne collager!! Jeg ville elske at eje bukser, støvler og taske… Hvis bare SU’en dog inkluderede shoppe-penge 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, jeg ville også elske at eje både bukser, støvler og taske. Men kan godt afsløre, at det ikke kun er en SU, der har stramt ved at følge med på alle tre ting 😉
   Jeg skal starte som kommunikations konsulent i en stor dansk anerkendt virksomhed med internationalt sigte, så det bliver en noget anderledes hverdag end min nuværende. Men det bliver godt, det er jeg sikker på 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det lyder i hvert fald enormt spændende Louise! Jeg er sikker på du bliver glad for det 🙂

   Haha – Jeg er glad for at det ikke kun er folk på SU, der må nøjes med at drømme! Om end jeg håber at få råd til det perfekte par læderbukser og den perfekte taske, når de lange læse-nætter og mange eksamener er overstået om maaaange år!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Virkeligt fine ting! Det hele måtte gerne flytte ind hos mig 😉

  Og stort tillykke med det nye job 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tasken er super lækker og præcis noget ligende leder jeg efter – i hvert fald i drømmene:-) congrats on the new job!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Næh, tillykke! Og åh, hvor ville jeg også gerne eje de ting, der er på dine collager.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, det ville godt nok være skønt, hvis man blot kunnet proppe det hele i indkøbskurven og trykke ‘køb’ uden problemer 😉 Føler absolut det hele mangler i min garderobe 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Spændende med job – tillykke. Måske du fortæller mere 🙂

  Altså, jeg ville starte inderst. Bukser, top/bluse. Dernæst strik og cardigan..måske jakke. Men altså arbejd dig indefra og ud, så kommer du ikke til (som mig) at købe 8 jakker 😀 …. og ét par bukser 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, du har nok ret. Lige nu er det faktisk min situation. Jeg har okay mange pæne små jakker. Men kun ét par bukser…..nok ikke helt nok…hmn….

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agurkens svigersøs

  Wii hvor sejt – tillykke med det nye job. Og hey unge dame – jeg har savlet over mange ting i din garderobe, som er totally work appropriate – din Isabel Marant jakke, dine skjortebluser og dit Acne skirt to mention a few… Ikke at det skal være nogen hindring for nyindkøb 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak! Haha, du har ret. Men du nævner samtidig også de eneste tre ting, jeg selv kan komme i tanke om 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville helt klart gå efter jakke og bukser, såfremt der er tale om kontor- eller salgsarbejde. En flot cardigan eller blazer gør underværker til selv de mest simple og kedeligste bukser 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, det synes jeg nemlig også. Generelt har jeg nok ok mange jakker, fordi jeg altid synes, en pæn jakke kan redde det meste – kjoler, bukser eller shorts/nederdele…..men jeg kan godt se, jeg mangler noget at sætte sammen med 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nøj hvor er det altså spændende! STORT til lykke med voksenjob – der SKAL følge voksensager med sådan noget, så haps du bare læderleggins og pæne trøjer 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mange tak søde 🙂 Ja, det bliver så spændende! Og jeg er i øvrigt helt enig i dine kloge betragtninger 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort tillykke med dit nye job! 🙂
  Silke bluser med smukt print til at bløde de klassiske bukser, nederdele og jakker op – men stadig på en elegant og ‘professionel’ måde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggerella

  Stort tillykke med jobbet og velkommen til “min” verden hvor adskillige af de pt. mest fashionable sager ville falde helt igennem hvis man møder op i dem.

  De bedste råd jeg kan komme op med er: Hvis du allerede har jakker/blazere der fungerer, så brug dem og få smidt nogle silkebluser (eller de der fine silke tees som toogoodtoobebasic lokker med) ind i blandingen, de er gode til at give et lidt mere dressed-up look på jobbet og så er bukserne som du selv nævner nok ikke til at slippe uden om 😉 og så er kjoler er i øvrigt ret genialt de travle morgener, så skal man bare fange et par strømpebukser og sko 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gud ja, de der silke tees fra toogodtobebasic er da geniale! Tak for tippet…
   og ja, jeg har nemlig jakker og blazere, der ville fungerer, men mangler nok især nederdele, bukser og et par pæne bluser/skjorter. Og så ville en ny taske og et par pæne sko jo aldrig skade, vel? 😉
   Desuden har jeg allerede tænkt over netop det du nævner med kjoler. Jeg elsker nemlig kjoler af præcis samme årsag. Dem skal jeg stensikkert have nogle flere af!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort tillykke med Jobbet, det lyder helt vildt spændende at have fået sit drømmejob, vil rigtig gerne vide mere 😀

  Kig forbi min blog, hvis du har lyst til at deltage
  i min GIVE-AWAY om et smukt ur fra DYRBERG/KERN <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Åh, jeg glæder mig så’n til, at FrbCentret er færdige med deres ombygning, så vi kan få den der COS-butik som de snakker så meget om – de HAR vitterligt mange fine ting 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Halløj, kommer der en COS i frb centret? Fedt! Det vidste jeg ikke.
   PS Tillykke med jobbet :)!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • haha, ja det var også ny viden for mig!! Sejt! Jeg elsker Cos, men har alt for lidt derfra. Det må der laves om på, de er så gode til basis i god kvalitet.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Sikke en forfærdelig masse fine ting du her præsenterer os for – det hele passer jo næsten lidt FOR godt sammen og vanskeliggør dermed fravalgene betragteligt!! Når det så er sagt er jeg selv ejer af et par (for mig perfekte) læder leggings og synes virkelig at de gør det godt! Jeg vil derfor ikke være sen til at placere dem relativt højt på ønskelisten… Med et par fine bluser og en (to mange) fine jakker oveni er du altså ret godt kørende!

  Held og lykke med beslutningerne – og i særdeleshed med dit nye job! Stort tillykke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha, ja jeg beklager 🙂 Jeg tror i øvrigt du har ret, det er nok også især bukser og pæne jakker, jeg går efter 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

FOLLOW THE PHONE