ÅRETS OUTFITS 1

ÅRETS OUTFITS 2

Ok, jeg ved godt, det her er en helt masse mig. Jeg beklager. Her kommer anden runde af året der gik i outfits. Jeg har med vilje ikke taget de sidste par outfits med her fra slutningen af året, da i jo lige har set dem, så jeg tænkte, det var sjovere at gå lidt tilbage i arkiverne. Igen kan jeg se, at jeg har gået utrolig meget i nederdel/kjole. Jeg har en kraftig fornemmelse af, at det ikke forandrer sig stort i 2013. Desuden har jeg jo noget med små jakker. Ud fra mine samlede outfitbilleder fra 2012 er det tydeligt, at jeg ofte bygger mine outfits op omkring mine jakker, haha…..

Det er lidt sjovt at sidde og kigge tilbage, for allerede nu kan jeg se, at der er et par outfits, som jeg skal have genoptaget, så snart vejret tillader det. Ret ofte bliver jeg i øvrigt spurgt om ‘min stil’….lidt pudsigt, men jeg kan, selv efter denne ekstreme billede kavalkade, ikke rigtig sætte min finger på dén. Funky feminin måske? Ej, jeg ved det ikke. Jeg tror, jeg er en slags hybrid af mange ting 😉 Har I en favorit denne gang?

14 kommentarer

 • Hvem der bare ejede dit tøjskab, Louise.. (Og din Leowulff taske!!) suk..
  Jeg ejer dog selv de bordeaux støvletter fra H&M – men de har stadig prismærke på, da jeg overhovedet ikke kan holde ud at have høje sko på grundet graviditet! De skal på så snart baby er ude og der kommer en god anledning 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • haha, ja, når det hele smækkes op sammenlagt som her, ser det overvældende ud – men det er jeg sikker på dit klædeskab også gør?! 🙂
   Ja, lige netop de støvler er virkelig et godt køb. Skønt de er i billigt materiale og bare fra H&M, der sikkert ikke bruger oceaner af tid på komfort, så er de altså rigtig gode at gå i! Hvornår kommer baby??

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan slet ikke styre det med favoritter – Jeg har 5! 2, 3, 5, 6 og 10! 🙂
  Jeg håber I er ved at være raske! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha, Ida, du er sød! Tak, vi er der ikke helt (led omgang), men vi er godt på vej…..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe pedersen

  Éé stadigt mestiz når du er klassisk daglig a la chick. Af denne serie syndes jeg sættet med de høje mørkerøde støvletter og cluntch i samme farve er min favorit….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette LR

  Der er absolut ingen grund til at beklage, at der er en hel masse med dig. Det er derfor jeg følger med; fordi der er en masse med dig 🙂 Godt nytår.

  De bedste hilsner
  Jeanette

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak for den søde besked Jeanette, den er værdsat! Rigtig godt nytår til dig og dine også!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie B

  Hvor er den fantastiske lange gule nederdel fra?? Den er SÅ fin, Louise!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Marie
   Den er fra Mango, jeg købte den i sommers og den var ikke ret dyr. Hvis de stadig har den, kan det endda være, den er på udsalg nu? Det er dog ikke en nederdel, men en kjole, det øverste grå jerseystykke sidder fast 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie B

   Må straks på jagt! Det er så fint et outfit. Så kan man i disse lede vinter/influenzadage jo drømme lidt:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Flere favoritter her: Outfittet foran operaen, det grå-i-grå med nederdelen og clutch, den gule nederdel, -ej, begge de gule nederdel og så også lige det sidste billede, hvor støvlerne og nederdelen er super flotte! Ha ha, mange favoritter her 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Katharina Schmitz

  Hvor er din palietnederdel fra? Den er virkelig flot. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

ÅRETS OUTFITS 1