BLACK BETTY

BAROK´N´ROLL

kjole/tunika: Munthe// ankelstøvler: Dolce&Gabbana// blondeskjorte: Munthe// blondekjole: Isabel Marant// læderleggins: Munthe// brokade loafers: Alexander Mcqueen // Laser-cut bodysuit: Willow// gulvlang kjole: Gestuz

Jeg er utrolig draget af baroktendensen i øjeblikket, ikke på den dystre goth-agtige måde, men på den dekadente, opulente, sexede rock chic facon. Mørke blonder, tung velour, dybrød, sort, mørk lilla, guld og læder er meget smukt sammen. Hvis det gøres rigtigt, er det så elegant. Sammensætningen af brokade, broderi, blonder, velour og delikate stoffer er ekstravagant og dramatisk, og det ville passe mig storartet til et brag af en nytårsfest i ægte gotisk glamour. Men altså, nu skal jeg bare i sommerhus 😉

Skulle jeg ikke det, trak jeg hjertens gerne i den gulvlange sag fra Gestuz, mens jeg egentlig mener, at mange af de andre ting på collagen sagtens kunne fungere enkeltvis til hverdag eller andre fester resten af året. Blondeskjorter og tunikaer sat sammen med rå læderleggins er eviggyldigt lækkert. Og brokadetøflerne til Isabel Marants sarte blondedrøm skulle det heller ikke genere mig at lufte året rundt 😉

HUSK i dag at ‘åbne’ dagens kalenderlåge inde hos Lisbeth – Hvis i som jeg er vilde med blonder, læder, lækkert design og måske endda den gulvlange kjole, jeg har vist her, så vil jeg anbefale det ekstra meget! Ville sådan ønske, jeg kunne deltage selv!

 

2 kommentarer

  • Pia Hansen

    whauuu hvor er det lækkert det hele i love it <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • […] Som jeg allerede har luftet for jer, er jeg pt. ret betaget af den gotiske tendens, der passer godt til mit vinterhumør og til de tunge materialer, som ofte dominerer på denne årstid. Detaljer med velour, læder, juvelfarver, guld og kantbånd klæder de feminine kontraster som blonder, flæser, paisley-mønster og glimmer. Denne kjole købte jeg sidste sommer i en genbrugsbutik til ingen penge og jeg elsker 60ér faconen og mønsteret, de bourdeaux velour kantbånd og farvesammensætningen af rust, dybrød, gylden og lilla. […]

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

BLACK BETTY