BAROK´N´ROLL

FULD FART FREM

Såvel mor som datter har for tiden fuld fart på. Jeg forsøger det bedste jeg kan at følge med, men der er mange bolde i luften. Med nye kalenderpræmier hver 3. dag, udtrækning af vindere, almindelige indlæg, familielivet, julegaveindkøb, julefrokoster – og spritnyt job er her nok at holde styr på. Men jeg nyder det hele, jeg er måske bare ikke helt så hurtig på tasterne herinde, som i er vandt til.

Min vidunderlige lille krudtugle af en Pave drøner også rundt og favoritbeskæftigelsen lige nu er alt der vipper/gynger/hopper/flytter sig. Så ja, på den måde føler jeg faktisk Hendes Højheds og mit hoved er helt på bølgelængde lige pt 😉

Jeg skulle egentlig trække en vinder af den smukke Leowulff taske i dag, men jeg er på job hele dagen med efterfølgende julefrokost, så det må desværre vente. Til gengæld kan jeg berette, at min præmie i morgen er ALDELES fabelagtig!! Så kig ind igen i morgen…

bukse: BangBang Cph/ sko: H&M/ t-shirt: ATSUYO ET AKiKO

6 kommentarer

 • Hun er simpelthen noget af det lækreste, din lille pave <3

  Puh, jeg er godt nok spændt på at se hvem der vinder den guddommelige taske, jeg har krydset fingre for at det er mig lige siden jeg så konkurrencen!! Håber du har en god dag på job og en forrygende julefrokost, og så må jeg jo krydse fingre lidt længere 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ihh, tusinde tak Sofie!
   Jeg er lidt bagud med opgaver herinde, men jeg trækker snart en vinder! Det lover jeg 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg det er om at holde tungen lige i munden og alle boldene i luften 🙂
  Tillykke med dit nye job! Spændende hvad du har kastet dig over (fritte, fritte 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia WH

  Sikke et fint outfit hun har på 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

BAROK´N´ROLL