LÆKKERT FODTØJ OG KAOS

GLÆDELIG JUL DERUDE!

Sådan her så min lille Pave ud for præcis et år siden. Dengang kunne hun ikke gå eller tale endnu, havde stort set ingen tænder, intet hår og ret tykke kinder. I år fræser hun nok rundt om juletræet med os andre i hænderne, håret fyldt med glimmerspænder og fuldt tandsæt, der fremvises minutvis, når man jublende råber op og kommanderer med resten af verden 😉 RIGTIG GOD OG GLÆDELIG JUL TIL JER ALLE SAMMEN.

Tusinde tak fordi i læser med. Jeg er så glad og taknemmelig for jer alle sammen, særligt vil jeg gerne sige tak for de mange fantastiske kommentarer og den store opbakning her under vores julekalender på Petit Podium – Jeg er meget rørt og stolt over at have sådan nogle overvidunderlige læsere.

Jeg håber, i får en dejlig jul, hvor end og hvordan den skal holdes!

Og apropos særlige øjeblikke som disse ovenover, der er indfanget og foreviget gennem en særlig linse, nemlig fra Panasonic Lumix, så synes jeg altså liiiige i skulle smutte forbi Lisbeth, og se hvad julegave-kalenderpræmien er i vores Julekalender!! I bliver IKKE skuffede…..

14 kommentarer

 • Emma H

  Rigtig god jul 🙂 Hvor var Paven sød (og lille!) for et år siden. Det er vildt at tiden går så hurtigt – synes lige jeg har læst indlægget hvor du havde født 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gry

  Rigtig glædelig jul til dig og din familie!
  Hvor så Paven helt fantastisk kær ud for et år siden, men det gør hun nu stadig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne N.

  Skønne billeder – håber I får en dejlig juleaften!
  Og – tak for en dejlig, hyggelig og ikke mindst inspirerende blog!
  Kh. Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak…vores jul blev desværre ikke lige som forventet…Paven var død syg (og er det stadigvæk) og nu er også moderen ramt 🙁 Æv. Men ellers, så ja, så har vi da nydt at være sammen her over julen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dejlige lille jule-pave <3 er sikker på hun fræser fra jer allesammen rundt om juletræet 😉
  Rigtig dejlig jul, søde Louise.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • ja, det havde jeg også forventet…men ak, hun har ligget syg, det lille pus, og ikke løbet nogen steder. Helt sløj lille skat:( Æv, af alle de julegaver, vi har fået, så er jule-influenzaen klart den dårligste!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe pedersen

  Og rigtig glædelig jul til jer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Glædelig jul! 🙂
  Og hvor er Paven virkelig sød på de billeder.. men det er hun jo altid 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lou

  Åhh sikke nogle skønne billeder fra sidste år! I år fejrer vi jul med en lille tandløs pige og det er indtil videre bare en fest 🙂

  Håber i får en dejlig jul med nye uforglemmelige øjeblikke!

  Lou

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mange tak søde Lou. Tjaa, mjaa, altså jeg ville sådan ønske, jeg kunne sige, at vores jul har været fyldt med uforglemmelige øjeblikke, men mest af alt har den været fyldt med snot, gråd, minus søvn, høj feber og vagtlægebesøg….æv. Godt, hun stadig er så relativt lille, at hun ikke helt forstår, hvad hun er gået glip af…! Håber jeres jul var bare en tand bedre 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

LÆKKERT FODTØJ OG KAOS