ÅRETS OUTFITS 2

GODT NYTÅR

Rigtig glædeligt nytår!

Jeg håber, I alle sammen får en fantastisk nytårsaften. Og beder en lille bøn om, at vores bliver bare en tand mere festlig end de sidste syv dage har været. Indtil videre har vi måtte erkende, at man ikke kan planlægge en juleaften, når man har en rigtig syg Pave, at julegaver godt først kan åbnes d. 28. og at jul også kan fejres hos vagtlægen.

Vi har måtte aflyse jul hos mine forældre, fabel-fasters fødselsdag, den store familiejulefrokost, julehygge og melde os syge fra arbejde. Maden indkøbt til 2. juledag ligger stadig uåbnet i køleskabet. Vi mangler at åbne ca. halvdelen af vores gaver – og ja, så er det stadig usikkert, om vi også skal aflyse vores nytårs-sommerhustur. (Indlægget her er nemlig skrevet tidligt i går).

Så selv om nu & her updates er vældigt populære i blogland, håber jeg, at her bliver lidt stille de næste par dage. For så betyder det, vi er i sommerhus 🙂 Uanset er vi sammen alle tre og uanset er det det vigtigste! Jeg håber, I alle sammen går en festlig og fornøjelig aften i møde uden sygdom, vagtlæger, kaos eller andre unødvendigheder. Vi ses i det nye år – friske og klar på 2013!

   

16 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

ÅRETS OUTFITS 2