ÆV

GODT NYTÅR

Rigtig glædeligt nytår!

Jeg håber, I alle sammen får en fantastisk nytårsaften. Og beder en lille bøn om, at vores bliver bare en tand mere festlig end de sidste syv dage har været. Indtil videre har vi måtte erkende, at man ikke kan planlægge en juleaften, når man har en rigtig syg Pave, at julegaver godt først kan åbnes d. 28. og at jul også kan fejres hos vagtlægen.

Vi har måtte aflyse jul hos mine forældre, fabel-fasters fødselsdag, den store familiejulefrokost, julehygge og melde os syge fra arbejde. Maden indkøbt til 2. juledag ligger stadig uåbnet i køleskabet. Vi mangler at åbne ca. halvdelen af vores gaver – og ja, så er det stadig usikkert, om vi også skal aflyse vores nytårs-sommerhustur. (Indlægget her er nemlig skrevet tidligt i går).

Så selv om nu & her updates er vældigt populære i blogland, håber jeg, at her bliver lidt stille de næste par dage. For så betyder det, vi er i sommerhus 🙂 Uanset er vi sammen alle tre og uanset er det det vigtigste! Jeg håber, I alle sammen går en festlig og fornøjelig aften i møde uden sygdom, vagtlæger, kaos eller andre unødvendigheder. Vi ses i det nye år – friske og klar på 2013!

16 kommentarer

 • Ida

  Øv hvor en træls slutning på året. Men rigtig god bedring – og godt nytår!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg håber her bliver helt helt stille!! Jeg krydser alt hvad der krydses kan for at I er friske til sommerhus, lækker mad, forsinket gaveåbning, champagne og dejligt selskab! Ha’ en rigtig god aften Louise og god bedring – Jeg glæder mig til at følge med på sidelinjen endnu et år! Godt nytår 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder ikke som den optimale juleferie, men I har heldigvis haft hinanden og jeg glæder mig til at følge med endnu et år. Rigtig godt nytår til dig Louise, og de bedste hilsener til Paven og Gadgeteksperten. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg giver hilsner videre 😉 Og nej, ikke den helt optimale juleferie, men heldigivs har vi dog været sammen alle sammen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Øv for en træls og jul og nytår – Jeg håber for Jer at I kommer igang med 2013 på langt mere “festlig” måde… MEd bedre helbred!
  Godt nytår, og rigtig god bedring – Kærligst Frk. Løkkegaard

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Godt nytår – dejlige billeder. Håber på mindre sygedom i det nye år for jer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lou

  Håber at i trods sygdom er kommet godt og hyggeligt ind i det nye år!
  Tak for en super skøn blog 🙂

  Lou

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Godt nytår. Jeg håber virkelig på, at I er kommet rigtig godt ind i det nye år, og forhåbentlig er i sommerhus lige nu 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Der har været lidt stille herinde – krydser fingre for, at I nåede i sommerhus! Håber I havde en dejlig aften…

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

ÆV