LBD - TIL HVERDAG

HOME SWEET HOME

Sådan bor vi. Også…normalt er her dog en del mere rod 😉 Jeg bliver med jævne mellemrum spurgt, om ikke jeg vil vise vores indretning og hjem, så her kommer lidt. Vi er generelt ikke farveforskrækkede, når det kommer til indretning og kan godt lide at mikse designklassikere med loppefund og gamle ting. Sofabordet er fra den Blå avis og vores lange højtaler i koksgrå filt er fra Libratone Lounge. Og ja. Vores tv er an anelse større, end hvad jeg bryder mig om, men sådan er det med en gadgetglad mand….

Det her er nok sådan ca. mit kæreste eje fra nu af og de næste fire måneder frem: Vores brændeovn. Kan slet ikke leve uden den. Elsker at indtage min morgenmad med Paven, mens ilden knitre! Billedevæggen kan i måske huske, fra da jeg gik og ventede utålmodigt på min datters ankomst? Kaiser Dell lampen fandt jeg på loppemarked i Berlin, og vores spisestue/køkken består ellers af gammel slagbænk fra den Blå avis, puder fra H&M, bord fra Ilva, stole fra Eames, barstole fra Gubi og lampe fra Panton.

Pssst – i øvrigt vil jeg anbefale at kigge forbi Fie i dagens julekalenderlåge!! Bare et tip…der er en aldeles VILD præmie på spil. Af den virkelig luksuriøse slags..

23 kommentarer

 • Ih, hvor bor i pænt. Slet ingen misundelig herfra! (med løgn på…) 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Hvor er det flot – og så meget dig, på en eller anden måde? Det er i hvert fald præcist som jeg havde forestillet mig! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Er det? Ej, hvor sjovt egentlig…det er ret svært at se, om det ‘hænger sammen’ med resten af ens stil? For dette er jo også et naturligt miks af både mig og min mand 🙂 Men tak i hvert fald

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kira Bjørnestad

  Det er et rigtig hyggeligt hjem du har 🙂 og med den rette blanding af numyt og gammel, træ og andre materialer… Herhjemme er meget i træ… Lidt irriterende…. Men en sag skal det nok lykkedes at få det gjort hyggeligt og smidt noget af træet ud!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak Kira.
   Ja, vi havde en overgang også rigtig meget træ. Har forsøgt gennem tiden at sortere lidt ud i det, men det er en lidt svær balance, for alternativet er ofte laminat og lign., hvilket jeg slet ikke er fan af 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor bor du skønt!!! Det ligner meget godt det, jeg havde forestillet mig, og det ser utroligt hyggeligt ud! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I bor så fandens pænt! Super mega inspirerende!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er med at udnytte, at der er opryddet, til at få taget billeder 🙂 I bor super flot!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Hyggeligt, funktionelt og smukt! Meget inspirerende! (Særligt da vi tydeligvis deler meget af den skandinaviske tilgang til boligindretning 🙂 )

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så hyggeligt! Og hvor lækkert med brændeovn 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, i bor så fantastisk hyggeligt søde – og dejligt personligt 🙂

  Håber i har haft en skøn weekend!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nu er jeg jo så heldig at have set dit hjem i virkeligheden, og det er simpelthen så pænt <3 Slet skjult misundelse herfra 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, det har du nemlig 🙂 Forhåbentlig får vi muligheden for at mødes igen…jeg kan dog nemt afsløre, at jeg gerne byttede med Bourgogne 😉 Tænker stadig tilbage på i sommers som en helt, helt særlig oplevelse…nu så vi jo ikke jeres eget hus, men hold da op et smukt sted at bo. Misundelsen mig overtrumfer helt sikker din, kan jeg love dig for! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke fedt I bor – elsker især det rå, retro sofabord og den åbne bogreol – bøger pynter altid!

  – Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak Anne. Ja, jeg er helt enig. Jeg ELSKER bøger!!! Ikke kun fordi jeg er ‘gammel’ litterat 😉 Men de pynter og hygger som intet andet efter min mening. En gang stod de i diktatorisk farveorden 😀 Det har Paven for længst lavet om på…haha…og før jeg lavede min billedevæg, var vores reol faktisk helt op til loftet. Men vi endte med at dele den i to, så nu står ‘øverste’ del oppe i soveværelset….

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ih hvor bor du hyggeligt!! – og rigtig lækker stil 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

LBD - TIL HVERDAG