GOTISK GLAMOUR

LÆKKERT FODTØJ OG KAOS

Puha, december har været hektisk. Med julekalender, familiearrangementer, jobstart, sygdom, gaveindkøb, juleforberedelser, og hvad der dertil hører. Er netop ved at få øjne fra gårsdagens julefrokost og allerede på vej ud af døren igen til fødselsdag. Huset flyder, her ligner et bombe-krater, alle gaver står stablet og venter på indpakning og køleskabet er gabende tomt. Disse dage får ordet Projektstyring helt nye betydninger, haha…Anyways, imens jeg restituerer og lader op til de næste dages festivitas, vil jeg lige vise jer mit seneste køb. De smukkeste, mest fantastiske sorte ankelstøvler fra Gestuz:

Vi er allerede blevet meget tætte venner, de er fantastiske at gå (og danse) i og så matcher de min Leowulff taske til perfektion!

15 kommentarer

 • Tina

  Sjovt, sad lige og lurede på de støvler på nettet igår, men var sådan i tvivl om str og droppede dem derfor i første omgang. Hvordan syns du de er i str? Jeg er nemlig en stor 41, så det ville være fedt hvis du ku gi en pejling på om de er små i størrelsen:-) julehilsner fra Nordjylland:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hmn, jeg synes de er ret normale i størrelsen, jeg har dem i den størrelse, jeg altid bruger 🙂 De er lidt smalle i modellen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du har fået nogle virkeligt lækre sager hjem til samlingen på det seneste! De støvler er bare SÅ smukke og det er tasken selvfølgelig også, men det ved du vist godt 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak søde du! Ja, jeg er også ret godt tilfreds med begge dele. Jeg ved med sikkerhed, at begge bliver klassikere herhjemme. Jeg har allerede skambrugt dem…
   Rigtig god jul!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har også de støvler, og jeg knuselsker dem virkelig 🙂 Kan godt forstå du er begejstret for dem…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er de støvler da bare for fede!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • årh! Savler jo helt, hvor er dine støvler smukke! Håber du får en god jul 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, jeg sidder spændt og krydser fingre for at lige præcis disse mega lækre støvler bliver sat ned med mere end de nuværende 25% på deres webshop.. De er så smukke 🙂

  Glædelig jul til dig og din lille famile søde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kilehæl, ankellængde og præget skind – jamen altså, perfektion!
  Og tak for sin søde hilsen i dag <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stor fan af både taske og sko 😀 wow!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Enig! De er uhyre lækre – Men den taske der! Den vil jeg altså også gerne eje 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, de støvler har spøgt rigtig meget i mit hoved for noget tid siden og du har virkelig formået at få dem frem i min bevidsthed igen 😉 Godt det snart er udsalg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

GOTISK GLAMOUR