GAVEØNSKER - HENDE

LEO ON MY HEAD

Har slet ikke fået vist jer mit nye pandebånd i ren uld, som jeg griber som noget af det første, hver gang jeg bevæger mig udenfor…Brrr, hvor er det dog blevet koldt. Jeg misunder dagligt Pavens forede flyverdragt. Jeg kan rigtig godt lide det er lidt douche i farverne, at der er leo-print på – og så er der en svag undertone af mosgrøn i printet, som jeg jo elsker og som matcher min frakke fra Mango. Btw: Er der nogen, der kan fortæller mig, hvorfor december altid går så stærkt. Hvem skruer på urskiven??

Frakke: Mango/ pandebånd: LaLaBerlin

Husk i øvrigt at slå et smut forbi Lisbeth i dag, der igen igen udlodder storslåede præmier. Jubii….

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

GAVEØNSKER - HENDE