Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

8 kommentarer

 1. årh hvor ser det bare godt ud, jeg bliver helt sulten!

 2. Årh….jeg sidder her og midnatscraver….Det nederste sted gik jeg forbi sidst jeg var i London. Det gør jeg så ikke næste gang *haps*

  • Hihi, nej, det må du endelig ikke snyde dig selv for. Der var så råt og cool, samtidig med at der var hjemligt og imødekommende – sådan et sted, man bare kunne sidde og hænge på i timevis 😉 Og Pizzaen…..uuhm!!

 3. Line

  Klokken er 20 minutter i 9 og jeg craver allerede pizza. Nu. Helst nogle der ser så lækre ud som dem, du viser i indlægget. Åh… Kan man forsvare at flyve til London for at købe pizza? 😉 For det er jeg lige ved! Tak for anbefalingerne…

  • Haha, tjaa….måske det er alligevel er lidt ekstravagant at flyve t London for Pizza, men det er i hvert fald værd at skrive sig bag øret:)

 4. Pizza East, den originale, i Shoreditch er vår favoritt restaurant! Vanvittig god pizza, grei serive, realxed atmosfære og trendy crowd -som får oss småbarnsforeldre til å føle oss litt kulere også. 🙂
  Perfekt desitnasjon for familien som vil ut å hygge seg sammen.

  Og grunnen til at pizzaen er så eksepsjonelt god? Det er ikke bare stenovnen med åpen ild… De steker deigen med peanøtt olje. Greit å vite for allergikere. 🙂

  Ønsker deg en fin helg!

  • Nå, virkelig? Det vidste jeg ikke? 🙂 Tak for info – og ja, det e r nemlig en helt fantastisk pizza!

FØLG DINE YNDLINGSBLOGS
Du kan nu følge dine yndlingsblogs og se deres nyeste indlæg på bloggersdelight.dk