EN LILLE NISSE REJSTE

SELECTED FEMME NY FAVORIT

Jeg tror, jeg fundet et nyt favoritmærke. Selected Femme gør det virkelig godt. De har så meget godt basis og lækre trend-on ting, alle i ordentlige materialer og til rigtig rimelige priser. Jeg ‘opdagede’ dem rigtigt i sommers, og forleden tjekkede jeg den nye sæson ud i Illum. Det er afgjort første gang, jeg har fundet et par velsiddende læder-leggins til 1000,- !! De sad så godt. Den skønne halv-transparente nederdel er et cool og anderledes take på full-skirt-tendensen og kan ret nemt styles til både hverdag og fest, den er jeg også lidt lun på.

Generelt er jeg unormalt begejstret for smukke jakker. De kan redde garderoben efter min mening. Den flaskegrønne Bouclé jakke er aldeles fabelagtig. Det samme er den pingvin-inspirerede silke-blazer. De måtte hjertens gerne bo herhjemme. Faktisk har jeg allerede denne smukke jakke fra Selected femme – som jeg stadig er utrolig glad for. Det er virkelig et brand, jeg skal til og holde mere øje med.

Og HUSK SÅ – I dag starter vores perverst fede Julekalender på Petit Podium!! Vi har præmier for over 50.000 kr og nye lækre fund på spil hver dag fra i dag og frem til d. 24. dec.!! I dag foregår festlighederne hos Fie.…og jeg tør godt at love jer noget: Det her bliver SÅ godt….!

17 kommentarer

 • Ej Loui!
  Silkeblazeren vil jo være perfekt til mig, som altid voldbruger min gamle bomuldsudgave fra H&M.
  Mine læderleggings er lige gået i stykker og den smukke lædernederdel er et perfekt alternativ til den fra Gestuz, jeg længe har sukket over.

  Fantastisk fristende indlæg, du kommer med her!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, er den ikke smuk? Den ville redde så mange kriser, tror jeg. En garderobe klassiker…Og ja, hvis jeg manglede lædernederdele (det gør jeg ikke…) så skulle den næste være bordeaux og herfra!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Uh, de læderleggins ser gode ud!

  Hvordan var kvaliteten og størrelsen? (er 178 cm høj, men du ser også ret høj ud?)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • De var så pæne og sad så godt. Jeg prøvede dem i str 36, der var de meget meget meget stramme, men det sagde ekspedienten, de skulle være, fordi de giver sig et helt halvt nummer. Og de var ikke spor for korte. Der er en lille lynlås nederst v anklen, så de både kan sidde helt stramt og lynes lidt op, hvilket fx er super flot til et par åbne pumps, synes jeg. Og jeg er samme højde som dig. Og de var bestemt ikke for korte 🙂 Jeg ville dog aldrig selv have valgt et par bukser, der sad SÅ stramt 😀 Men jeg gjorde, som jeg fik besked på 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jep, jeg er også utrolig glad for Selected. Tror halvdelen af det, jeg har købt inden for de sidste halve år, har været derfra. Har lige købt mig et par coatede leggins, som bare er så skønne at have på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, indtil videre har jeg kun læderjakken (brynjen, som vi kalder den herhjemme, haha) og den knuselsker jeg stadig!!
   Jeg er dog langt fra færdig her…er virkelig begejstret!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg købte en læderjakke fra Selected Femme i efteråret, og lige siden har jeg været fuldstændig solgt! De laver virkelig nogle lækre ting til helt ok priser. Jeg er fan 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Er de der leggins i stretch-læder?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • der var en lille smule stretch i, men ikke meget. men de giver sig alligevel en del 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anette

   Tak! Må hellere lige prøve dem i virkeligheden 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bukserne har jeg overvejet utrolig mange gange!! Og den sorte blazer måtte da også meget gerne komme med hjem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Er også ret vild med Selected, men synes til gengæld at deres læderleggings sidder passer rigtig dårligt til mig, og jeg har ellers ikke svært ved at finde bukser 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er også bare helt syg med Selected, det er total yndlings mærke for tiden…
  – den nedersel er da i øvrigt lidt for fed, og lidt spøjs 😀
  Den kunne jeg godt tænke mig!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] kan nogen af jer huske, at jeg skrev om denne her jakke allerede her. Jeg fik den af min søde mand i julegave! Jeg elsker den flaskegrønne farve og de sorte lynlåse. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] kan nogen af jer huske, at jeg skrev om denne her jakke allerede her. Jeg fik den af min søde mand i julegave! Jeg elsker den flaskegrønne farve og de sorte lynlåse. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

EN LILLE NISSE REJSTE