MY HOMIE

ABSOLUTE FAVORITE

I har allerede set kjolen en del gange, det beklager jeg. Men jeg bor praktisk talt i den. Den er så rar og skøn. Den minder mig om noget fra én af Stine Goyas tidlige kollektioner, men er samtidig helt sin egen. Jeg er vild med lommerne, at den går lidt ud forneden og at man ikke behøver noget andet, fordi den ‘taler’ så meget i sig selv, for at føle sig påklædt. Den er det nemme valg i en hektisk hverdag, men samtidig noget, jeg føler mig rigtig godt tilpas i. Med høje hæle, pels og ladylike taske, som jeg bar den sidst, bliver den meget dressy, men med bikerboots og stort tørklæde hverdagsagtig. Vi havde en bumpy start (jeg måtte returnere den to gange pga. størrelses forvirrig, mistede den i posten og måtte skrive flere mails til Paypal, der ikke forstod forvirringen), men nu har vi fundet rytmen sammen!

kjole: Matthew Williamson/ scarf: LaLa Berlin/ boots: Vila/ jakke: H&M/ taske: Yvonne Kóne

7 kommentarer

 • Anne N.

  Den er også bare super smuk, den kjole, Louise! Du ser fantastisk ud i den 🙂 Hvad str. har du den i – hvis kontoen skulle tillade et større kjole-indkøb senere på måneden?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • min hedder en dansk str 36, jeg købte på zalando.dk, men deres størrelser er lidt misvisende, fordi de viser franske størrelser. det skal man lige være opmærksom på 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker kjoler med grafiske mønstre!! – Kan godt forstå du elsker den, for den er virkelig også fin… Og lækkert outfit i det hele taget 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Årh, den er så lækker den kjole… Sukker over den hver gang du viser den på bloggen, så tænker at der efterhånden ikke er nogen vej udenom: Den må hjem i min garderobe ASAP!
  Men nu bliver jeg helt forvirret over det med størrelserne – hvis din kjole svarer til en str.36, hvilken str stod den så til på Zalando? Jeg er normalt en 40 (…og det er jeg liiiige om lidt igen efter fødsel for 4 uger siden, host host…), så hvilken størrelse snupper man den så i?
  Og så lige et spørgsmål mere – der står det er en strikkjole, det havde jeg egentlig ikke luret ud fra billederne… den ser ikke sådan “slasket” ud i stoffet, som jeg ellers synes mange strikkjoler har tendens til at være… er det rigtigt set? 🙂
  På forhånd tak for svar – og ikke mindst inspiration 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • jeg vender lige tilbage m størrelse, for jeg har pt kjolen liggende et andet sted, men så snart jeg kan komme til den og tjekke, hvad der står, vender jeg tilbage .) og nej – den er ikke strikket. ikke sådan som jeg forstår strik 😉 men det er en vinterkjoler, hvis det giver mening 🙂 den er ikke slasket og ikke løs i sin struktur, men jo, den er måske tæt-strikket eller hvad sådan noget hedder? i et lækkert, tykt og blødt materiale i hvert fald 😉 håber alt dette gav bare lidt mening?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

   Tak for dit svar – det gav mening 😉
   Den ser nemlig heller ikke slasket ud overhovedet, ville bare lige være sikker 🙂

   …nu er den så udsolgt på Zalando (fordømt at jeg ikke slog til med det samme!)! Har prøvet at google lidt rundt efter den, men nøjj den er udsolgt mange steder… Så hvis nogen falder over den, må de endelig dele 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

MY HOMIE