I ́VE GOT SUNSHINE ON A CLOUDY DAY

DET ER KÆRLIGHED

Det kan godt være hårdt, at været hustandens mest ombejlede superstar. Forstå mig ret; Jeg deler rundhåndet ud af kys og kram, nyder opmærksomheden og gør hvad jeg kan, for at leve op til mine mange fans. Men til tider er populariteten et tveægget sværd.

Jeg har efterhånden vænnet mig til mine forældres abnorme behov for elektronisk forevigelse af hverdagens øjeblikke. Jeg kan smile på kommando, posere som en supermodel og anvender gerne varierende ansigtsudtryk for alsidighedens skyld. Men jeg har fundet og sat en tydelig grænse: Jeg vil IKKE fotograferes med morgenhår! Den slags unødig udstillelse af forfængelig begrænsning er no go! Skønt jeg er storslået og almægtig, er jeg blot et menneske. Med normale, menneskelig behov. Som fx bananer ad libitum, Rasmus Klump i stride strømme, fri fodmassage – og mit morgenhår i fred! Det er på en eller anden måde som om, mine forældre synes det er sjovt, at mit hår stritter uregerligt som et strømbesat pindsvin…?

Så snart jeg bliver stor nok til at betjene alle deres dumme kameraer, lover jeg jer et stk. gengældelse her på bloggen….

XOXO Paven

12 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

I ́VE GOT SUNSHINE ON A CLOUDY DAY