I ́VE GOT SUNSHINE ON A CLOUDY DAY

CLASSY CATHY

Et outfit fra sidste weekend, hvor sneen stadig lå og kulden fortsat bed i kinderne. På mig havde jeg to items, som i vist endnu ikke har set, men som faktisk har boet hos mig længe: Mine skindleggins fra Selected Femme, som jeg knuselsker, de er så pæne, bløde og rare og til en rigtig rimelig pris. Og min cashmere cardigan fra Toogoodtobebasic. Classy Cathy, hedder den. Den er i ultra lækker kvalitet og blødere end en babynumse (næsten). Den gennemknappes af små fine perlemorsknapper, hvilket gør den ladylike og lækker, men også perfekt som kontrast til de rå læderbukser. Jeg er pjattet med små cashmere cardigans, fordi de har en evne til at regulere varmen – jeg bruger dem både sommer og vinter. God søndag derude!

skindleggins: Selected Femme/ cardigan: Toogoodtobebasic/ jakke: Mango/ tørklæde: LaLa Berlin/ sko: Gestuz/ clutch: Yvonne Kone

Psst: I morgen kommer der en ultra lækker konkurrence her på bloggen – hvor i faktisk kan vinde b.la én af de ting, jeg har på her…kan i gætte hvad?? 🙂

   

16 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

I ́VE GOT SUNSHINE ON A CLOUDY DAY