I ́VE GOT SUNSHINE ON A CLOUDY DAY

CLASSY CATHY

Et outfit fra sidste weekend, hvor sneen stadig lå og kulden fortsat bed i kinderne. På mig havde jeg to items, som i vist endnu ikke har set, men som faktisk har boet hos mig længe: Mine skindleggins fra Selected Femme, som jeg knuselsker, de er så pæne, bløde og rare og til en rigtig rimelig pris. Og min cashmere cardigan fra Toogoodtobebasic. Classy Cathy, hedder den. Den er i ultra lækker kvalitet og blødere end en babynumse (næsten). Den gennemknappes af små fine perlemorsknapper, hvilket gør den ladylike og lækker, men også perfekt som kontrast til de rå læderbukser. Jeg er pjattet med små cashmere cardigans, fordi de har en evne til at regulere varmen – jeg bruger dem både sommer og vinter. God søndag derude!

skindleggins: Selected Femme/ cardigan: Toogoodtobebasic/ jakke: Mango/ tørklæde: LaLa Berlin/ sko: Gestuz/ clutch: Yvonne Kone

Psst: I morgen kommer der en ultra lækker konkurrence her på bloggen – hvor i faktisk kan vinde b.la én af de ting, jeg har på her…kan i gætte hvad?? 🙂

16 kommentarer

 • Dorthe pedersen

  Hvor ser det total cool ud og alligevel varm !!! Måske cardiganen 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg gad godt det var de skindleggins, men vil nu også gætte på cardiganen, som jeg på ingen måde heller ikke vil have noget imod at vinde 😉 Looking good!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hmm.. det kunne måske være dine flotte skindleggings? 🙂 Ellers et meget fint look!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Som de andre gætter jeg på cardiganen, elle rmåske tørklædet… Men jeg håber det er de lækre skindleggins, for de står virkelig højt på min ønskeseddel!!
  Jeg venter i spænding 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækkert outfit 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • julie lillegaard

  Aaaaw, hvor er du pæn! Og tøjet ligeså!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agurkens svigersøs

  Det tørklæde der var altså et godt køb. Synes bare de er lidt pebrede, men måske jeg skal holde øje på TS og gøre dig kunsten efter…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hej Louise,
  Virkelig cool læderbukser. Hvad hedder modellen? Jeg er selv på udkig efter et par så det kunne være rigtig fedt hvis du ville lave en lille anmeldelse af dem på bloggen. Har jo også hørt godt om toogoodtobebasic’s læderbukser så gad godt høre om dette var en konkurrent:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • uha, jeg vender lige tilbage med modelle, det ved jeg ikke lige 😉 jeg vil da gerne overveje en lille anmeldelse af dem på bloggen, men jeg har desværre ikke prøvet dem fra toogoodtobebasic, så dem kan jeg desværre ikke svare på.. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

I ́VE GOT SUNSHINE ON A CLOUDY DAY