EFTER BRYLLUPPET

GLAD FOR MAD

Ja, overskriften kunne meget vel omhandle både mor og barn. Faktisk har både Paven og hendes forældre fået samme julegave i år. Vi har nemlig alle sammen fået kasser med friske råvarer leveret til døren 😉 Min mand og jeg har fået levering af fiskekasser fra Skagen Food, som jeg før har skrevet om og gavekort til levering af kasser fra Aarstiderne! Så fantastisk i en tavl hverdag med megen logistik! Er der nogen af jer, der har brugt Aarstiderne? Hvad kan anbefales??

Og se min lille kageglade Pave – hun er vild med alt sin mad, både den sunde og den usunde….Kagefadet er i øvrigt så bedårende. Hun fik naturligvis også et legekøkken, men pt. er det mere maden end selve køkkenet, der trækker. Ohh, do I know how it is 😉 Jeg skal nok vise jer flere gaver senere, men én anden af dem, kan i se i baggrunden her….

Trælegemad og kager fra Lirumlarumleg

14 kommentarer

 • Victoria Vorting

  Vi bruger aarstiderne, og er selv glade for kvikkassen for 2 eller mad fra verden. Det er super, og ofte er der rigeligt med grøntsagerne, så hvis man gemmer lidt, så har man til en lækker grøntsagssuppe senere på ugen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Vi får KUK kassen herhjemme engang hver anden uge da vi kun er to pers 🙂 Min mor får den også, og vi er alle simpelthen så glade for det….aarstidernes kasser er så lækre at både kigge på OG spise selvfølgelig og ikke ligesom alle de der nye firmaer der sælger grøntkasser med fx iceberg salat og kedelige gulerødder – hos aarstiderne er det lækre forskellige salat sorter og gulerødder med top eller lilla gulerødder fx… Og så ofte lækre ting som citrongræs, ramsløg og forskellige slags svampe 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækre madgaver!
  Mine forældre får leveret frugt/grønt kasser og så skifter de lidt mellem Verdenskassen og Livretter. Især sidstnævnte er de begejstrede for… Deres største fordel ved Aarstiderne, er det fuldstændig minimerede madspild.
  Af samme grund, var mit nytårsfortsæt at tilmelde mig. Har fået Kvikkassen til 2 p, som indtil videre har været rigtig lækkert 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Leila

  Vi er store fans er livretter kassen og det er min lille madglade dreng også!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise Grønkjær Kuhre

  Hej fru
  Vi har fået aarstiderne siden Anna kom til verden. De første 3 måneder fik vi en måltidskasse, så vi kun skulle tænke på rigtige måltider halvdelen af ugen – det kan bestemt anbefales ved familieforøgelsen…. Nu får vi en stor mixkasse hveranden uge og en stor frugtkasse hveranden uge forskudt. Vi har valgt kun at få mixkassen hver anden ugen, da det nogen gange kan være lidt en udfordring for os at få spist så mange anderledes grønsager på en enkelt uge i form af fennikel og diverse kål 🙂
  Mange madhilsner fra Lise

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lille pige allerede med egen etagere 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hejsa
  Sikke søde cup cases til en sød pige.

  Her får vi også grøntssagskasser, bliver helt afhængig af dem

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

EFTER BRYLLUPPET