PAVENS NYTÅRSTALE - DIT & MIT

GRØN, LEO OG SORT

Måske kan nogen af jer huske, at jeg skrev om denne her jakke allerede her. Jeg fik den af min søde mand i julegave! Jeg elsker den flaskegrønne farve og de sorte lynlåse. Den er så flot, billederne her yder den ikke helt nok retfærdighed. Billederne er i øvrigt taget med telefonen, deraf kvaliteten, men vi var på farten i går, så ingen kamera. Vi besluttede spontant at tage ud og spise alle tre, fordi det var fredag og vi ikke gad lave mad. Det var så hyggeligt og selvom Paven kom lidt senere i seng end normalt, nød vi det alle sammen meget. Tror måske også, vi havde brug for et lille sceneskift efter de mange dages sygdom hjemme over julen….

jakke: Selected Femme/ kjole: Monki/ taske: Leowulff/ sko: Ellos

15 kommentarer

 • Dorthe pedersen

  Vild fed jakke!!! Hvilket mærke er det, tror da nok jeg ser mig. Nødsaget til at få den tjekket…. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hihi, det står både nedenunder billedet og i linket i indlægget:) Den er fra Selected Femme

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den og du er virkelig pæn. Både hver for sig, men i særdeleshed sammen! Det lyder rigtig hyggeligt med en lille familie-date – håber I er ved at være ovenpå igen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak søde Louise, vi er endelig ved at være der. Det har været en lang og sej omgang….phew.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Med alt det sygdom er det også fuldt ud fortjent med lidt spisen ude. Og pæn, pæn jakke. Specielt at den er den der vidunderlige farve og ikke “bare” sort…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, det er også det, jeg elsker ved den. Og så at den har sorte lynlåse. Og en ekstra kant forneden. Den har så mange flotte detaljer, billederne her gør den slet ikke retfærdighed. Men mon ikke den kommer på igen? 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annemette

  Så fin til dig. Hvordan er den mon i størrelsen?:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Annemette, jeg synes, den er ret normal. Min er en str 36 og jeg kan også fint lukke den og have en trøje indenunder. En 38 så for stor ud, når den var åbenstående. Måske det kan hjælpe?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Annemette

   Perfekt. Tusind tak:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder også tiltrængt efter den omgang I var igennem 🙂 Jeg havde selv en mundtlig eksamen i går og op til den havde jeg noget der minder om de værste 48 timer i mit liv, så jeg tog også kæresten under armen her til aften og fejrede med en middag at den første ud af tre eksamener var veloverstået! Nogle gange er det det eneste rigtige 🙂

  Og smuk ser du ud – Jakken er noget af det lækreste!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åhh, ja, den tid husker jeg alt for godt. Du har helt ret, nogen gange er det bare det eneste rigtige…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agurkens svigersøs

  Klik klik – så røg den i indkøbskurven (endda på udsalg. Score!). Håber jeg bare ser halvt så godt ud i den, som du gør. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er så flot den jakke, har luret på den mange gange!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Hejsa er vild med dine sko/støvler fra Ellos er det længe siden du har købt dem? Kan nemlig ikke finde dem derinde

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

PAVENS NYTÅRSTALE - DIT & MIT