MIN SCAT KAT

SALE IS ON

Januar er = udsalg og gode rabatter, det ved de fleste og hvert år er det om at holde tungen lige i munden og fokus fast rettet mod reelle behov, da man ellers nemt lader sig rive med af diverse tiltalende procenttegn og blinkende udsalgsskilte. Derfor besluttede jeg for ret lang tid siden at lave en liste over 1) akutte basis-mangler og 2) aldeles unødig selvforkælelses-must haves.

Resultatet er blevet som det ses ovenover: Den perfekte basis t-shirt er kommet i hus for en sølle flad 50ér (perfekt længde, brystlomme og perfekt materialelethed), det samme er rullekravetrøjen, der kostede 10,- mere end t-shirten og et par lyse, slim jeans, der pt. står til 120,- Alt fra Mango. Den klassiske sorte frakke er på halv pris hos H&M og kom med yderligere en rabatkode ned i et særdeles rimeligt prisleje. Det kan man ikke just kalde Isabel Marants fodtøj, men med halv pris og et eneste par tilbage i min størrelse, var det om at slå til på én af kategori 2´s topscorere…..

Har i gjort nogle gode udsalgskup?? Og hvor? 😉

12 kommentarer

 • Uha, Loui, jeg glæder mig til at se dig rocke de støvler 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lækre støvler, jeg har selv købt et par IM, dem der hedder Berry med 40 % rabat og så må man godt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • trine v

  t shirten ser lækker ud – hvor har du fanget den henne?

  trine v

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Næh ikke som sådan – kun til min dreng 🙂
  Har kun købt to par bukser til mig selv, da jeg efter min graviditet (og amningen) ikke kunne passe et eneste par af mine bukser. Heldigvis fordi jeg var blevet mindre, ikke større 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Orv, det lyder skønt…jeg fik aldrig lov at tabe mig så meget efter fødslen at jeg blev mindre, end før. Men jeg hører det ofte 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Neeeej, jeg vil have de støvler. Hvor er de cool! Hvor har du hapset dem henne? Og findes de i str. 38 (sikkert ikke, suk)?

  Kram!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jaa, ikke? Jeg elsker dem 🙂 Jeg købte på slutspurt hos Youheshe, det var det sidste par, så desværre nej til str 38. Dette var i øvrigt størrelse klumpfod 😉 Måske derfor, de var ekstra nedsat? 😉 haha….Men jeg har set dem et par gange på fx Trendsales, så hvis du holder skarpt øje, kan du måske være heldig?

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

MIN SCAT KAT