MIN SCAT KAT

SALE IS ON

Januar er = udsalg og gode rabatter, det ved de fleste og hvert år er det om at holde tungen lige i munden og fokus fast rettet mod reelle behov, da man ellers nemt lader sig rive med af diverse tiltalende procenttegn og blinkende udsalgsskilte. Derfor besluttede jeg for ret lang tid siden at lave en liste over 1) akutte basis-mangler og 2) aldeles unødig selvforkælelses-must haves.

Resultatet er blevet som det ses ovenover: Den perfekte basis t-shirt er kommet i hus for en sølle flad 50ér (perfekt længde, brystlomme og perfekt materialelethed), det samme er rullekravetrøjen, der kostede 10,- mere end t-shirten og et par lyse, slim jeans, der pt. står til 120,- Alt fra Mango. Den klassiske sorte frakke er på halv pris hos H&M og kom med yderligere en rabatkode ned i et særdeles rimeligt prisleje. Det kan man ikke just kalde Isabel Marants fodtøj, men med halv pris og et eneste par tilbage i min størrelse, var det om at slå til på én af kategori 2´s topscorere…..

Har i gjort nogle gode udsalgskup?? Og hvor? 😉

   

12 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

MIN SCAT KAT