HVAD DU ØNSKER....

JANUAR OG HVAD VI HAR

Når tiden løber fra mig og lavpraktisk logistik bliver dagens ypperste opgave, er det rart at tænke på de rolige stunder. Som f.eks en doven slentretur i London med takeaway kaffe, museum og løvfald om fødderne. Jeg synes alle rejser lige i øjeblikket? Hvad er det for en unfair universel lov, der foreskriver, at alle rejser væk i januar og efterlader os andre med sygdomsbefængte vuggestuer, kolde kinder og strid modvind på cyklen hver morgen?

Har januar nogensinde potentiale til at blive andet end uforskammet og uendelig? Hvad gør man for at spice denne tid af året op? Når man nu ikke kan tjekke ud og kaste sig på en flyver til de varme lande? Min sofa har røv og mine jogginbukser har knæ. Kommer foråret da aldrig….

5 kommentarer

 • Når jul og nytår er overstået, kan det (i min optik) ikke blive forår hurtigt nok! Men du er ikke alene – jeg bliver også hjemme i alle 31 (!!) dage af januar, men uh, hvor er udlængslen stor!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agurkens svigersøs

  Åhja jeg synes også, alle mine kollegaer tager til Thailand eller på skitur. Jeg vil ogs’! Der er ikke andet for end at bestille en rejse, vi kan gå og glæde os til – og så spise en masse kage 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helt enig! Min januar forsvandt i influenzatåger og eksamener, mens alle andre rejste til varmere himmelstrøg.
  Nu er vi endelig i halvvejs i februar og dermed snart officielt forår 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

HVAD DU ØNSKER....