COLD AND SUNNY SUNDAY

MIN SCAT KAT

“Ladies don’t start fights, but they can finish them!”…man må da elske Aristocats og den lille fine Marie, ik? Derfor kunne jeg heller ikke modstå, da denne finurlige t-shirt møvede sig vej op i storformat på min skærm for mit sultne blik på en af mine utallige net-shopping-ruter. Jeg er pjattet med ATSUYO ET AKIKO – deres ting har humor, nostalgi og legesyge samlet i ét, og så er kvaliteten super blød og lækker. Sammensat med det skønne mintblå strutskørt, som Paven fik af sine fantastiske fastre til jul, er der ingen tvivl i mit sind: Hvem vil ikke gerne være Prinsesse Pave??!

T-shirt: ATSUYO ET AKIKO / tylskørt: H&M

14 kommentarer

 • På sin vis er det egentlig meget godt for min pengepung, at jeg ikke har en pige – nøj, du ville friste!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agurkens svigersøs

  Årh det er fint. Hun bliver så bedårende den lille Pave. Glæder mig til vejret er til den slags outfits – uden strømpebukser vel at mærke. Har heldigvis fået booket noget ferie at se frem til, men der er stadig to måneder to go…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Eij, hvor er du heldig med ferie!! æv, det er tarveligt at skrive sådan noget, nu er jeg jo helt misundelig 😉 Hvor skal i hen??

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Agurkens svigersøs

   Ja det er dejligt, vi har fået booket lidt rejser. Det bliver til en familieuge på et lækkert resort på Gran Canaria (inkl agurk) omkring påske og så to døgn i Paris bare mig og gemalen i Store Bededagsferien. Det bliver så første ferie uden banditten. Gyser og glæder mig på samme tid 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Orv, hvor er du/i bare heldige…..kender følelsen, men det bliver skønt! Det er jeg sikker på 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er jo umuligt at modstå sådan en kombination. Hun bliver en yndig lile scat-cat! Jeg har endnu tilgode at shoppe Atsuyo et Akiko, men er bange for at gå helt amok, hvis jeg først åbner åbnet ballet 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • B

  Hvor er det fint! Er også brændt varm på ATSUYO ET AKIKO, det er simpelthen de fineste print. Tænker at datteren skal have en t-shirt med det “klassiske” maskeprint og en af de fine Winnie the Pooh t-shirts. Synes desværre ikke udvalget er så store på de danske webshops – og på den du linker til risikerer man vel told? (US website)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • jeg har selv købt hos småhjerter.dk, selvom udvalget ikke er prangende der heller. men de har dog de fine winnie the pooh, du nævner 😉 så jeg ved desværre ikke, om der kommer told på

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Findes det også i større størrelser? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det dog bare et fantastisk sæt. Hun bliver da bare en smuk lille pave.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

COLD AND SUNNY SUNDAY