DET ER KÆRLIGHED

MODE(R) UGE

Dette herlige billede er fra sidste modeuge, hvor søde Fie og jeg fjantede rundt med balloner, elefanter, læbestift og spandevis af fnis og løjer ovenpå en meget lang modedag, indtil vi ultra udkørte endte på en snusket cafe med en fedtet burger, røde kinder og meget ømme fødder. Ahh…..Det er sådan en modeuge skal være. Girlystuff, søde piger, varme kinder, fed mad og gode grin. De store, hektiske messehaller, kø-dannelsen ved alle showstarts, tøsefnidderen og pindemadderne (sandwich med blomster??!!) savner jeg IKKE. Denne gang er der nada modeuge til mig, da alt går op i job og trodsig 2-årig. Eller snart 2-årig….hun tager åbenbart forskud på visse dele. Gosh, jeg føler, jeg kører op til 3 fuldtidsjobs lige pt.

Men med tiden er jeg også blevet mere afslappet omkring Modeugen. Jeg nyder dele af ‘gamet’, men orker det samtidig heller ikke rigtigt. Tror efterhånden, jeg har været igennem de fleste tænkelige modeuge-kriser. Ja, tilfreds, det bliver man nok aldrig, haha………

1 kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

DET ER KÆRLIGHED