JANUAR OG HVAD VI HAR

MY HOMIE

bukser og strik: Poppy Rose/ body: Soft Gallery/ sko: Angulus

Når man er en vild festbanan med krudt i måsen og kronisk kløe i dansebenet, er det særdeles tilfredsstillende at kunne nikke henkastet cool og rokke løs i takt til hardcore hip hop og endda sætte lidt frisure på fåret. Jeg er blevet mester i at lave hanekam og mig og DJ Roquefort fra Fårevejle er et sprængfarligt makkerpar. Vi giver dansegulvet baghjul!

XOXO Paven

15 kommentarer

 • Det er virkelig nogle skønne billeder Louise! 🙂 Jeg har overvejet mange gange, om vi også skulle lade et gyngefår flytte ind, men jeg er bare lidt bekymret i forhold til allergi og sådan. Vi har alle tre herhjemme ikke sådan særligt godt af uld. Ved du om Roquefort er speciallavet eller noget, så han måske er allergivenlig?

  /Stine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Uha, det var faktisk et godt spørgsmål. Nej, det aner jeg ikke, men det vil jeg da gerne undersøge. Vi har slet ingen allergi, så jeg har overhovedet ikke tænkt over det, men det er da helt klart en pointe, særligt fordi det jo er lidt dyrt 😉 så den slags vil man jo gerne lige vide inden 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, det var lige det, jeg tænkte. Det ville være træls at investere i det, hvis det resulterede i kronisk snotnæse og røde øjne hos lille G. Men indtil nu har jeg ikke kunnet finde ud af det.
   Men fint er det altså – især i brun 🙂

   /Stine

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • ja, det er jo det. Det kan jeg sagtens forstå….
   jeg har prøvet at skrive og spørge hipvilla ad, det var dér, vi fandt vores 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hun er altså det fineste vidunder verden har set! Intet mindre kan gøre det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg må helt uvildigt og aldeles objektivt nødvendigvis erklære mig helt helt enig! 😉 Og ps: Mange tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold nu op, hvor er nr. 3 bare et skønt billede af Paven!

  Min imaginære datter måtte rigtig gerne være iklædt ene Poppy Rose-sager.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Er det et krav, at ens barn (eller børn) skal være vidunderlige, kære og misundelsværdige før man kan komme med i PP? I lever i hvert fald alle op til det 😉 Elsker Pavens outfit på billede nr. 2!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha, åhh <3 hvor er du sød. den slags kommentarer giver ekstra point i bogen 😉 heldigvis gælder det jo de fleste børn, at de jo per definition ER ret kære 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, jeres får er alt for sejt 😀 Vores er for korthåret (kortpelset?) til at lille C kan sætte diverse frisurer 😉
  Og Paven er og bliver den sødeste nuttegris <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ej, er det rigtigt? jeg troede de alle havde ens pels..? er jeres det hvide? jeg tænker ellers altid på dig/jer, når jeg ser det i pink! det er så sejt 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vores er hvidt med kort pels, men jeg mener også det hvide fås i langpelset 🙂

   Og mht. det pink – you know me too well 😉 Hvis jeg selv havde købt det (det hvide er en julegave fra mine forældre), havde jeg været MEGET fristet 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • hold nu op hvor er det får altså bare lækkert! Hvis man da kan sige det om et får? Det er vist første gang jeg har hørt mig selv skrive den sætning. Det får er helt sikkert berrettiget til at få en VIP plads i enhver stue!

  http://www.theibizamom.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hahaha, ja, jeg ved hvad du mener 🙂 jeg synes også det er super lækkert, men det bedste er dog, at Paven er så vild med det!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

JANUAR OG HVAD VI HAR