MY HOMIE

SPECIAL DAY FAMILIEKALENDER

Det hænder, jeg får ‘salgs’mails til bloggen, som rent faktisk fanger min øjeblikkelige interesse. Sådan én mail var Rikke og Tanjas – to stærke kræfter bag denne smukke og gennemarbejdede familiekalender fra SPECIALDAY, der er et mindre forlag, som har specialiseret sig i udgivelser af bøger og papirvarer i en stil, der er nostalgisk og tidsløs.

Ud over den åbenlyst praktiske funktion i en hver storfamilie, scorer kalenderen især hos mig point på sit smukke, poetiske ydre og den underspillede, men stadig ret ‘arty’ æstetik. Jeg må dertil elske de små stempler, der gør det langt sjovere at markere særlige dage i vores lille hjem! Hvor fantastisk er det lige, at en fødselsdag markeres med en kage og ferien med en dvask luftballon?!! Pt. er Paven og jeg i seriøs strid om retten til kalenderens stempler…..

Kalenderen er ikke bare smuk og arty for ingenting. Årets udgave er nemlig illustreret af en israelsk kunstner ved navn Gabriella Barouch og alle 12 illustrationer kan efterfølgende indrammes. Ideen er desuden, at nye, upcoming kunstnere fremover vil sætte deres præg årligt på Specialday´s Familiekalender. Bagerst er en lomme til invitationer, indkøbslister mm. Det hele er meget gennemtænkt og samtidig noget, man nyder at have hængende fremme. Kæmpe bonus. Hvis jeg måtte lade mig noget tilbage at ønske, skulle det være en smart måde at opbevare stemplerne på, når kalenderen først hænger på vægen. Jeg ville være så ked af at miste dem!

Specialday´s Familiekalender 2013, vejl. udsalgspris 199,-

 

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

MY HOMIE