DAMN

VINTAGE SHOPPING LONDON

Jeg lovede jer egentlig denne guide til vintage shopping for lang tid siden, men så kom der en julekalender, en jul, nyt job og lidt sygdom i vejen….som faste læsere ved, er jeg ret vild med at finde gode vintage shops, når jeg er udenlands, det gjorde jeg fx også i Barcelona. Når man kan lide lækre ting til garderoben, men ikke helt har økonomien til det, må man jo kigge andre veje 😉 Og med rigtig mange ting gælder det, synes jeg, at lidt patina kun gør godt. Jeg går ikke så meget op i, om mine ting er fra denne eksakte sæson, mere om det er noget, jeg kan lide. Hvis tingene er i ordentlig kvalitet fra start, kan de leve i mange år og glæde mange mennesker. Dertil kommer mit nostalgiske indre jeg: Tingenes historie har også en værdi.

I en sidegade til Brompton Rd.(der hvor Harrods ligger) er en lille gade som hedder Cheval, hvor en secondhand butik, som forhandler f.eks gamle vintage Chanel-tasker ligger. Den hedder Pandora Dress Agency og er i den dyre ende af vintage shops. Men den er også niveauet over normalen. De har kun tøj, sko, tasker og smykker fra de største highend brands og desuden har de en stor kundekreds af berømtheder:) Når man træder ind, og får kigget sortimentet igennem, forstår man det godt!

De har især et meget stort udvalg af designertasker, pelse, sko og aftenkjoler. Det hele er i ret god kvalitet, der er ikke nogle fejl eller mangler at spore. Og så har de en hel afdeling dedikeret til Chanel. En Chanel bouchle jakke kostede fx i gennemsnit omkring 3000,-, hvilket er dyrt, men jo intet i forhold til nypris.

De havde også mange vintage Chanel tasker, så hvis man er på jagt efter den perfekte 2.55, kunne det her godt være stedet. Selv købte jeg ikke noget, da økonomien ikke var til det, men jeg kunne sagtens finde på at spare op til næste gang, jeg slår et smut forbi. Udvalget er stort og det er tydeligt, at der udvælges med hård hånd, forstået sådan, at kun det bedste tages ind.

Pandoras æske, kunne man meget vel omdøbe butikken 😉 Det er delvist et meget farligt sted at bruge sin eftermiddag, men samtidig også et skatkammer for vintage-ravne som mig. De mere ‘klassiske’ vintageshops som Beyond Retro på Cheshire Street (sidegade til Brick Lane), Rockit Vintage (også Brick Lane) og Spitalfields Market, samt markederne på Portobello Road (i den ende hvor tube-stationen er) og Camden også anbefalelsesværdige og mere humane i prisleje, men går man efter helt unikke, helt særlige og evigt tidsløse designklassikere, er Pandora stedet.

 

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

DAMN