TWISTER DARLING

ANTRACIT

Det er faktisk over to år siden, jeg første gang kastede min dybe kærlighed på et par antracitgrå wegdes ankelstøvler fra Marant. Og helt generelt, som mit indlæg tilbage fra 2010 bevidner, har jeg altid været sært draget af netop dén farvetone! Jeg er vild med den mørke grå, der næsten kan tendere sart lilla og ofte får et gråblåt skær. Det går med alt i min verden!

Endelig har jeg fået Isabel Marants snart ikoniske støvler i hus! Endda i en opgraderet version med det smukkeste printstof på. Jeg elsker dem! Og skønt det føles en anelse grænseoverskridende at vise undertøj frem, så er dette smukke blondesæt også en plads på bloggen forundt. Min søde mand havde købt det med hjem til mig, da han for nyligt var i London. Min totale yndlingsfarve. I skal nok snart få støvlerne at se in action. Undertøjet må i tænke jer til 😉

Jeg trækker forresten en vinder af konkurrencen fra toogoodtobebasic.com i morgen!
Og ps: Så er jeg blevet klippet. Kort. Det må i også snart se. God lørdag!

9 kommentarer

 • Åhh så flot … begge dele – jeg er også så vild med den mørke grå… og så glæder jeg mig til at se dit nye hår 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Både støvler og undertøj er fantastisk 😀
  de støvler – wow, har aldrig set noget lignende <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Andersen

  Hvilket mærke er undertøjet – det er så flot!?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • åhh, jeg har slef klippet mærkerne ud, fordi jeg hader, når de sidder og irriterer. tror det hed Intermissimo, kan det passe?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Andersen

   Intimissimi har jeg googlet mig til. Det er et italiensk mærke, hvilket er meget heldigt, da jeg flyver til Milano om små fire uger, så skal der shoppes undertøj 🙂

   God søndag.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg bliver simpelthen nødt til at kommentere på det undertøj, for nøj hvor er det pænt. Jeg er helt vild med farven men også selve udformningen af det – det måtte i hvert fald godt ligge i min undertøjsskuffe 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

TWISTER DARLING