WELCOME TO THE JUNGLE!

GREY MATTER

Dem, der mener grå er kedelig, er virkelig gået galt i byen IMO. Jeg elsker grå, især let støvet grå, som mine elskede Marant støvler. Mine leo jeans fra Second Female er efterhånden gamle, men nu har de endelig fået den slidte grålige tone, som mange billige sorte jeans tit får. Jeg foretrækker mine jeans sådan. Derfor køber jeg aldrig dyre jeans. Det giver ikke rigtig mening, når jeg bevidst går efter det lidt slidte look og den forvaskede grå-sorte farve. Tørklædet fra Toogoodtobebasic er nyt – og uden tvivl ugens største optur! Jeg har nærmest ikke haft det af igen, efter jeg iførte mig det. Det er så vanvittigt blødt og stort og lækkert, jeg kan slet ikke få armene ned!! Jeg var så heldig at få det sendt som tak for den gode respons på min konkurrence, og valgte naturligvis det grå <3 Men overvejer nu kraftigt et bordeaux også!

jeans: Second Female// jakke og trøje: H&M// støvler: Isabel Marant// bag: Leowulff// scarf: Toogoodtobebasic

8 kommentarer

 • Agurkens svigersøs

  Jeg kunne ikke være mere enig. Grå er et hit (også selvom manden er begyndt at kommentere på, hvor påfaldende tit indkøb til mig eller den lille fyr falder indenfor den farvekategori…). Hyggeligt at møde dig i morges btw!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha, samme her. Ja, det var så hyggeligt! Kunne slet ikke kende dig 😀 Det var faktisk (ja, det her er ret pinligt) Pix, jeg genkendte først 😉 Aww, for en lækker lille sag. Jeg har skumle planer om at hoocke ham op med Paven 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mega lækkert outfit. Jeg elsker virkelig grå, og tror aldrig nogensinde at jeg bliver træt af den farve. Der er så mange fine nuancer! 🙂

  /Stine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes, dine grå nuancer er så flotte! Og så er jeg helt vild med det første billede af dig. Der en næsten noget magisk over det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Virkelig lækkert outfit på lækker pige 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

WELCOME TO THE JUNGLE!