MIINTO CRAVINGS

KARMA COWBOY

Undskyld overskriften, men grafittien bag mig på billederne her fik mig instinktivt til at tænke på Dan Turells hovedværk fra 1974 af netop dette navn.

En vild og crazy bog, der stikker i alle retninger – ikke mindst typografisk med en blanding af håndskrift og forskellige maskintyper – men også et univers som måske ikke er så langt fra stilen her – mix på kryds og tværs og just do what you want. Outfittet, der skulle have været brugt til fest lørdag aften blev således konverteret om med grove støvler og casual stofnet, og så var søndagsturen reddet. Som i kan læse i mit forrige indlæg, har jeg længe ledt efter det perfekte læder fullskirt. Nu er det endelig fundet! Og jeg elsker kontrasten til den fine, lidt damede cardi med perleknapper. Endnu mere perfekt bliver det faktisk med et stofnet, så det hele ikke bliver for selvhøjtideligt. Save me from what i want, right? 😉

nederdel: Mint&Berry/ cardi: Toogoodtobebasic/ net: 5 preview/ sko: Bon A Parte

10 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

MIINTO CRAVINGS