SLEEP TIGHT

LATE NIGHT WALK IN THE SNOW

Endnu et outfit fra sidste weekend. Det er efterhånden kun i weekenderne, jeg når at fotografere 😉 Jeg havde endelig mulighed for at trække i mine nye støvler, da jeg havde en alene-date med manden, så skønt sne, islag og minusgrader, forcerede jeg gladeligt København i mine Marant´s. (Vi var dog i bil frem og tilbage, hvilket jo hjælper lidt, haha)…Men som vanligt gik aftenen med mad, drinks, biograf og bar, så da jeg kom i tanke om kameraet i tasken, var klokken langt over midnat og nattehimlen temmelig mørk. I må derfor bære over med den lidt dårlige kvalitet på billederne. Selvom de er lidt uskarpe, så synes jeg alligevel, I skulle se dem. Jeg spår en lang og lykkelig fremtid med mine Marants 😉 Men NU må sneen gerne forsvinde!

Læderleggins: Selected Femme/ blazer: H&M/ slouchy top: Maison Martin Margiela/ wedges: Isabel Marant/ taske: Leowulff

28 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

SLEEP TIGHT