MARABOU OG MANDEN

MALERIER DIREKTE PÅ VÆGGEN

Når man har seje venner, må man gerne fremhæve dem, ikke? Det har jeg. Rigtig mange seje venner faktisk, hvis jeg selv skal sige det. Som er stålsatte og dygtige til det de gør, og som er gået egne veje og har skabt, hvad de er i dag. Én af dem er Camilla, der når Paven en gang er heldig nok til at få sit eget værelse, bliver den aller første, som bliver inviteret!

Det startede vist nok i folkeskolen, hvor Camilla frittegnede en gigant Garfield på vores klasse-væg fra gulv til loft og med ét gjorde 6. B til Blå Bloks sejeste klasselokale. Den er der endnu. Siden blev hun arkitekt, designede også lige et par møbler, illustrerede en børnebog og andre seje ting, og når hun i dag ikke f.eks sminker børn i Zoologisk have efter alle kunstens regler, laver kulisser til Det Kongelige Teater eller Shanes Verden, ja, så maler hun børneværelser! Og andre værelser – fx. sin egen stue, hvor en kæmpe giraf strækker hals ind over de kaffe-drikkende gæster 😉

Wallstickers og fine plakater kan vi jo alle erhverve os. Men personlige, unikke malerier, skabt direkte på vores egne vægge er både cool, kompromisløst og meget 1:1. Jeg er vild med det! Hvis nogen af jer skulle have en bar væg i overskud, må jeg på det kraftigste anbefale denne kreative geni-streg 😉

14 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

MARABOU OG MANDEN