KARMA COWBOY

NYT OG NØDRÅB

Paven har naturligvis også erhvervet sig lidt udsalgskup. Foruden en skøn Soft Gallery Hoodie og et par leoleggins (hvorfor forny sig, når det fungerer så godt), der pt. er til vask og derfor ikke repræsenteret på fotoet, fik vi flæser en masse 😉 Fin bomuldsnederdel med flæser fra Bon A Parte, som er rigtig god hverdags-anvendelig pga. materialet, men stadig en prinsesse Pave værdig. Den grå sweater fra Name it var behageligt billig, og den er bare en perfekt basis. Og den midnatsblå flæse sag med guldglimmer fra Mini Rodini har vi længe sendt skjulte blikke fra den anden side af skærmen herhjemme.

Jeg er dog uendeligt ærgerlig over, at jeg ikke fik fat i de blå lak-støvler med fór fra Zara til sølle 99,- ARGHH! Kan i se, hvor perfekte de ville have været? Hvis i har set nogen, der ligner eller minder om, så lad mig det endelig vide! Jeg elsker kombinationen af blå og lak.

5 kommentarer

 • Line

  Hvor er det fint! Er helt vild med den grå sweater og nederdelen… Og hvor er skoene også skønne, kan godt forstå du gerne vil have fat i dem! Håber du får fat i et par der ligner, for det ville næsten ikke være til at bære ellers!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, nu er jeg blevet helt besat af den type sko 😉 Ihh, jeg håber at kunne finde lignende…!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Hvornår trækker du vinderen af den lækre cardigan og tørklædet?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina/beautyandbig

  Nogle rigtig lækre ting du har fået købt 🙂 har du fundet leoleggings på udsalg? Det har jeg nemlig ikke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

KARMA COWBOY