MARABOU OG MANDEN

RUSTY

Gammel kærlighed ruster aldrig, er det ikke det, man siger? Fandt forleden to gamle travere i klædeskabet, en kabelstrik og min bumbag. Uanset hvor kjøvenhavner-smart sidstnævnte er blevet, er jeg dog stadig fan af min. De er i særdeleshed praktiske, når man har barn og cykel at jonglere med i hverdagen. Måske ikke elegante, men dejligt anvendelige. Og apropos rusten: er ved at være lidt utrænet i disciplinen Late-Night-Out, hvorfor min søndag nok kommer til at foregå på sofaen med lige dele selvmedlidenhed, kaffe og kosmisk kaos i stuen. Har intentioner om måske at gå en tur. Nu får vi se…

Støvler og frakke: Bon a Parte// nederdel: Alexander Wang// kabelstrik: Asos// bumbag: Pieces// ur: Daniel Wellington.

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

MARABOU OG MANDEN