NEW HAIR - OLD CLOTHES

SLEEP TIGHT

Pavens fødselsdag nærmer sig med hastige skridt, og havde den lille enehersker haft sit eget standsmæssige værelse, ville det ikke have generet mig stort at pynte det med denne syrenfarvede lilleper-seng. Den er så yndig og minder mig om dén, jeg selv sang Ole Lukøje i, da jeg var barn. Indtil videre har hun blot en helt plain seng fra Ikea, men med sådan en lækker lavendel børneseng kunne det måske tænkes, at hun rent faktisk gad sove??!

Sengen er fundet hos Sovedyret.dk, der huser alle slag uundværligheder til de små guldklumpers vej i drømmeland. Faktisk findes sengen også i hvid med enten pink eller turkise tremmer, hvilket også er ret så fin en detalje. En moderne genfortolkning af en gammel klassiker. Tilsat smukt sengetøj, bløde bamser og en en træt og puttesyg Pave er idyllen intakt 😉 Det kan da kun blive en god nat, hvis man kryber til køjs i sådan en skønsag, ikke?

Indlægget er lavet i samarbejde med Sovedyret.dk

11 kommentarer

 • Sara

  Den er fin, men fylder noget så meget synes jeg. Du kan trøste dig med, at den klassiske IKEA tremmeseng, som rigtig mange unger (min inkluderet) sover i, lige har vundet “Bedst i Test fra TÆNK” 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, det vil jeg da så i stedet trøste mig med 😉 Den er også rigtig fin, men derfor kan man jo godt drømme om lavendelfarvede eventyr…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er så fin. Vi har den i hvid herhjemme til bettenus. Den fylder meget, men den er det hele værd – og han vil også gerne sove (for det meste). Hehe 🙂 Den er godt nok også fin i lavendel.

  /Stine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Håber den er rigtig god at sove i for vi har bestilt en til vores kommende søn 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hahha.. kan lige se paven der..
  derudover er den super fin!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helt vildt fin. Kunne godt tænke mig en i turkis til vores dreng.
  Og så må jeg lige tilføje, at jeg aldrig (mens D har været til) har sovet bedre, end efter han kom ind på sit eget værelse. Nøj, hvor er det skønt ikke at skulle tænke over om sengen knirker og vækker ham, når vi kravler i seng et par timer senere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • haha, ja jeg ville også sådan ønske, vi havde eget værelse til Paven, men så heldige er vi ikke 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

NEW HAIR - OLD CLOTHES