NYT OG NØDRÅB

TWISTER DARLING

Åhhh, livet i tilbagelænet tilstand med mulen fuld af giffel, Bamse på TV og morgensolens stråler på den varme dyne…Paven synes at befinde sig storartet med de tidlige morgener – os andre knap så meget. Heldigvis er det godt, når man tvinges op før 07.00 i sin weekend, at have en god varm og dejlig Twister, man kan slæbe med ned i stuen og hygge i! Twister er i bomuldssatin og fyldt med fine moskusdun. Og ja – det her indlæg skal handle om min dyne! En meget kær ven. Og hele familiens darling.

Hele min familie er blevet afhængige af dens magiske dun og kærlige omfavnelse. DYKON, der er Nordens førende producent af naturfyldsdyner – med mærker som Ringsted Dun, Flora Danica og Danica var så elskværdige i begyndelsen af december at forære mig denne dyne. KLART en af bloggens bedre henvendelser!

Twister har indbygget ekstra dun i siderne og i fodenden, og som altså er designet til at give ekstra varme – perfekt til dem, der elsker at bruge sin dyne som hovedpude/underlag til iPad-hygge eller som ekstra omslag om kolde morgen-fusser, der dovent dingler fra sofakanten. Den er fyldt med europæiske moskusdun, der holder kroppen varm hele natten. ‘Kassetterne’ nede ved fødderne og i siderne indeholder mere dunfyld, hvilket gør den tungere, så den falder tæt ned omkring kroppen og giver bedre varme. Det er SÅÅÅÅÅ godt…

Der er ikke rigtig noget skidt at sige om den!….Bortset fra, at det sjældent er min alene.

Pssst: Den er også allergivenlig, idet den er mærket med certifikatet NOMITE, som er forbrugerens garanti for, at der ikke trænger husstøvmider ind i dynen.

11 kommentarer

 • Hvem der bare kunne ligge i en solstråle med hænderne bag nakken og giffel i munden – og så ellers bare få alt serveret 🙂 E-MI-NENT billede af Paven!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg bliver helt lykkelig af det første billede – og hun er jo ikke engang min 🙂 Kan varmt anbefale DFIs Filmhits for børn, de er noget så fine. Min datter er helt opslugt af dem – og jeg selv ligeså. De kan lånes på biblioteket, men jeg tæller også lidt ned til hun er gammel nok til at tage med i Cinemateket. Åh, det er sgu så hyggeligt med de børn (når det ikke er hårdt).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Like på det første billede!! Hvor er hun lækker 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold nu op hvor ser det bare dejligt ud. I hygger jer altid sådan <3
  Og dynen ser – og lyder – fantastisk!! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det ER den! Virkelig….vi har seriøse kampe hver aften om, hvem der får lov at sove med den 😉 Den er vidunderlig. især, hvis man som mig, er meget kuldskær…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Bare det første billede alene kunne få mig til at investere i en twister – det er FANTASTISK!!
  Kh Rikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha, ja, tilbagelænet coolness og giffel-orgie medfølger dog ikke, det skal man selv sørge for 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ha ha, fantastisk billede af Paven. Hvem der bare kunne tilbringe weekend morgenerne på den måde 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

NYT OG NØDRÅB